Aktywne Wpisy

Salido +345
Minął 21. (z 66) dzień wakacji.
Najtragiczniejszy dzień tych wakacji
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 11 wypadków śmiertelnych w których zginęło 12 osób.
93
Najtragiczniejszy dzień tych wakacji
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 11 wypadków śmiertelnych w których zginęło 12 osób.
93
źródło: 1-453841-6
Pobierz
PiotrFr +52
Mariusze węszą kolejny spisek producentów po suvach i elektrykach.
Oczywiście ta "klasyczna motoryzacja" to koniecznie R4, najlepiej w klekocie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody
Oczywiście ta "klasyczna motoryzacja" to koniecznie R4, najlepiej w klekocie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000022423
Pobierz

źródło: ls
Pobierz@SEGATASANSHIRO: raczej kleparnie kodu na wzór hinduskiego tcsu, więc nie krzemowa tylko pajeetowa dolina.
Stawki pewnie byleby dać jak najniżej
A czemu mieliby dać wyżej skoro wystarczy tyle?
@Wolsky: rozumiem że dupsko piecze ale od obrażania mnie się to nie zmieni. Jestem w branży IT od blisko 15 lat, pracowałem i współpracowałem z gamedevem w kraju(Techland, CDP) i z zagranicznymi studiami jako kontraktor (m. in. UBI, nie polecam). Prawda jest bolesna, oni nas wybierają bo jesteśmy tani (i solidniejsi od hindusów), ale cały mózg, decyzyjnosć i kreatywna część jest u nich i
@Podstarzaly_Mandalorianin: Co ty za głupoty wypisujesz. CDPR ma oczywiście w Warszawie swoje najważniejsze studio no i chyba robią coś swojego, a nie mają zlecane klepanie assetów przez zachodnie firmy?? Co do tego nowego studia od Activision "Elsewhere", to jest wyraźnie w notce prasowej napisane, że pracują nad własnym dużym projektem AAA i jak samo Activision opisuje:
Indie są tanie, ale jakość jest wujowa, code review nie istnieje, poprawianie kodu po pajeetach to mordęga i sumarycznie wychodzi drożej niż wzięcie klepaczy z Polski, dlatego Polska>Indie.
Miałem okazję zobaczyć jak działa od wewnątrz UBI Montreal, które
I które ma za sobą samodzielne, udane gry AAA z milionami sprzedanych kopii? To chyba wystarczające potwierdzenie, że w Polsce są ludzie, na których można zbudować studio, które pociągnie własny projekt?
@
@yeradd: tak, ale to że istnieje cdp nie znaczy że obce studio do nas chce przenosić prace kreatywne.
@yeradd: nie, zagraniczne firmy otwierają studia w Polsce bo sumaryczny