Aktywne Wpisy
xiv7 +8
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
Czym golisz twarz?
- Jednorazówka 22.5% (72)
- Z wymiennymi ostrzami 18.4% (59)
- Elektryczna "3 kółka" 10.9% (35)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 48.1% (154)
EvineX +19
Chłop już stary ( ͡° ᴥ ͡°)
Cześć, jestem tu nowy i to mój pierwszy wpis ;)
Od ponad 10 lat jeżdze i biegam, ale zawsze były zawody i treningi pod nie, ale w tym roku musiałem wylajtować i pójść spokojniej na dystans. W końcu jest możliwość do zabawy z kwadratami, teraz głównie poprzez załatanie dziur w heatmapie i szybkie powiększenie Ubersquadratu. Również właśnie się zorientowałem że jeszcze ze dwa miesiące i będę miał równowartość równika, bo dzisiaj dobiłem do 39364 na rowerze na dworze i trenażerze, na nogach i pływaniu open water.
Ostatnia trasa (101) to okrycie świetnej trasy z Wrocławia do Brzegu lewym brzegiem Odry - troche po wałach a troche pomiędzy wałami a rzeką - szlakiem Logera. Fajne interwałowe single. Pomiędzy miastami, przez około 1,5h nie spotkałem żywej duszy. Dalej to już typowe szutrówki, mały kawałek singli w okolicach Brzezinki (garmin mi strasował je pod prąd niestety ;/) i rypanie po szutrówkach po pojedyńcze brakujące kwadraty.
Current max square: 11 x 11
Trips around the world 0.982
#rowerowyrownik #rower #kwadraty
Skrypt | Statystyki
@madier: popsułeś, dodajemy do ostatniego zbiorczego dystransu na tagu, a najlepiej połącz konto z https://wykopaktywny.pl/ to będzie dodawać za Ciebie
@madier: jak dobrze liczysz w pamięci albo użyłeś kalkulatora to powinno być ok :) poza tym witamy :)