Wpis z mikrobloga

214 166 + 101 = 214 267

Cześć, jestem tu nowy i to mój pierwszy wpis ;)
Od ponad 10 lat jeżdze i biegam, ale zawsze były zawody i treningi pod nie, ale w tym roku musiałem wylajtować i pójść spokojniej na dystans. W końcu jest możliwość do zabawy z kwadratami, teraz głównie poprzez załatanie dziur w heatmapie i szybkie powiększenie Ubersquadratu. Również właśnie się zorientowałem że jeszcze ze dwa miesiące i będę miał równowartość równika, bo dzisiaj dobiłem do 39364 na rowerze na dworze i trenażerze, na nogach i pływaniu open water.

Ostatnia trasa (101) to okrycie świetnej trasy z Wrocławia do Brzegu lewym brzegiem Odry - troche po wałach a troche pomiędzy wałami a rzeką - szlakiem Logera. Fajne interwałowe single. Pomiędzy miastami, przez około 1,5h nie spotkałem żywej duszy. Dalej to już typowe szutrówki, mały kawałek singli w okolicach Brzezinki (garmin mi strasował je pod prąd niestety ;/) i rypanie po szutrówkach po pojedyńcze brakujące kwadraty.

Current max square: 11 x 11
Trips around the world 0.982

#rowerowyrownik #rower #kwadraty

Skrypt | Statystyki
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@madier: skrypt będzie generował nowe niezależnie czy dałeś swoje poprawnie czy nie, dlatego własnie to 0+101 = 101 to popsucie, bo potem wszyscy używający skryptu mieli by liczone od 101 ;) ale już dobrze, jest git :)
  • Odpowiedz