Aktywne Wpisy

Snowflake_ +27
Jakie szanse na znalezienie mężczyzny, który spełnia poniższe wymagania ma kobieta 30-letnia, raczej urodziwa (7-8/10):
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
Jakie szanse na znalezienie faceta z w/w wymaganiami?
- <10% 80.2% (2376)
- 11%-30% 10.1% (298)
- 31%-50% 2.9% (86)
- 51%-70% 6.8% (201)

RenkaRenkeMyje +90
źródło: 1000031394
Pobierz

Cześć, jestem tu nowy i to mój pierwszy wpis ;)
Od ponad 10 lat jeżdze i biegam, ale zawsze były zawody i treningi pod nie, ale w tym roku musiałem wylajtować i pójść spokojniej na dystans. W końcu jest możliwość do zabawy z kwadratami, teraz głównie poprzez załatanie dziur w heatmapie i szybkie powiększenie Ubersquadratu. Również właśnie się zorientowałem że jeszcze ze dwa miesiące i będę miał równowartość równika, bo dzisiaj dobiłem do 39364 na rowerze na dworze i trenażerze, na nogach i pływaniu open water.
Ostatnia trasa (101) to okrycie świetnej trasy z Wrocławia do Brzegu lewym brzegiem Odry - troche po wałach a troche pomiędzy wałami a rzeką - szlakiem Logera. Fajne interwałowe single. Pomiędzy miastami, przez około 1,5h nie spotkałem żywej duszy. Dalej to już typowe szutrówki, mały kawałek singli w okolicach Brzezinki (garmin mi strasował je pod prąd niestety ;/) i rypanie po szutrówkach po pojedyńcze brakujące kwadraty.
Current max square: 11 x 11
Trips around the world 0.982
#rowerowyrownik #rower #kwadraty
Skrypt | Statystyki
@madier: popsułeś, dodajemy do ostatniego zbiorczego dystransu na tagu, a najlepiej połącz konto z https://wykopaktywny.pl/ to będzie dodawać za Ciebie
@madier: jak dobrze liczysz w pamięci albo użyłeś kalkulatora to powinno być ok :) poza tym witamy :)