Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +31
karetpoker +1
#pracait #programista15k #programowanie #korposwiat #pracbaza
O co chodzi z tymi ogłoszeniami w IT? Chcę zmienić branżę na IT. Od trzech miesięcy szukam pracy jako Junior frontend Developer, nie dostałem ani jednej niezautomatyzowanej odpowiedzi na CV. Portfolio mam dopracowane. Dostaję tylko zwrotkę "dziękujemy za udział w rekrutacji" i cisza.
O co tu chodzi? To są jakieś lewe ogłoszenia? Wyłudzanie danych? Złożyłem jakieś 100
O co chodzi z tymi ogłoszeniami w IT? Chcę zmienić branżę na IT. Od trzech miesięcy szukam pracy jako Junior frontend Developer, nie dostałem ani jednej niezautomatyzowanej odpowiedzi na CV. Portfolio mam dopracowane. Dostaję tylko zwrotkę "dziękujemy za udział w rekrutacji" i cisza.
O co tu chodzi? To są jakieś lewe ogłoszenia? Wyłudzanie danych? Złożyłem jakieś 100

Czy jest tu ktoś kto zaczął studiować psychologię po 30? Myślę o tym od paru lat bo to zawsze było moje marzenie, docelowo myślę o zostaniu terapeutą. A teraz praca jaką mam nie jest przyszłościowa (korpo). Czy ktoś objął taką scieżkę i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami czy warto? Proszę o jakieś success stories ( ͡° ͜ʖ ͡°). #studia #psychoterapia #psychologia #wykop30plus
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@Wsss: jw
W sumie Kasia z 13 posterunku również rzuciła 'mundur' - aktorstwo i jest terapeutką w Gdańsku.
Więc jak najbardziej ma to sens. Nawet ma to większy sens niż gdy człowiek w wieku 19 lat rozpoczyna takie studia.
Ty już jesteś ukształtowanym dorosłym i jakieś doświadczenia życiowe masz.
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord