Aktywne Wpisy
retromirek +283
W ciągu zaledwie kilku lat pochowałem całą swoją najbliższą rodzinę. Zostałem na świecie zupełnie sam, mając pod opieką dorastające dziecko. Robię za ojca, matkę i tarczę ochronną.
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc

duzy_krotki +290

Mają całą masę stołów plus wiele automatów z grami arcade jak np. Metal Slug, Mortal Kombat 1,2,3,4, House of The Dead i wiele innych.
50 zł wejściówka i można grać do usrania. To miejsce powinno być mega promowane.
źródło: IMG_20240513_204753
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@matti-nn Nie ma za co, fakt, że mogłem pograć w Metal Sluga, Addam's Family, House of The Dead i w wiele innych świetnych pozycji to zajebista sprawa.
źródło: 20170928_101535
Pobierz@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf szkoda, że sporo nie działa. Szczególnie tych najstarszych i na piętrze. Nie wrócę tam do momentu kiedy nie będzie klimy bo jak jest sporo ludzi i się siedzi na górze to się aż w głowie kręci. Mogliby też wprowadzić jakieś ławeczki na górze żeby sobie usiąść.
Mimo wielu różnych fliperów jednak fajnie jakby mieli jakieś nowsze bo te starsze to i
@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: xD to jest specjalnie tak zrobione żebyś zapłacił 50zł i jak najszybciej w---------ł, a nie tworzył tłum przez cały dzień. Gdyby były komfortowe warunki to by ludzie tam koczowali godzinami.