Aktywne Wpisy

Khraell +40
Mireczki, pijcie ze mno kompot. SPEŁNIŁEM POLSKI SEN i to przed 40 (mam 38).
- I ja i żona jesteśmy na JDG (po 9 latach, rzuciłem pracę w korpo)
- Mieszkanko 55m, 2 pokoje z KUCHNIO, przechodnie w kamienicy (był generał wiadomo, ale w 100k cebulionów ogarnięte [gotówowy xD])
- córka sztuk 1 (Ma chyba wszystkie zabawki świata, nawet bazy nie musi budować, bo ma q--a TIPI w "salonie" xD)
- Żona jeździ Oplem Vectrą C
- I ja i żona jesteśmy na JDG (po 9 latach, rzuciłem pracę w korpo)
- Mieszkanko 55m, 2 pokoje z KUCHNIO, przechodnie w kamienicy (był generał wiadomo, ale w 100k cebulionów ogarnięte [gotówowy xD])
- córka sztuk 1 (Ma chyba wszystkie zabawki świata, nawet bazy nie musi budować, bo ma q--a TIPI w "salonie" xD)
- Żona jeździ Oplem Vectrą C
źródło: obraz_2025-04-25_235650233
Pobierz
p0lka_witaminka +44
#ajemge1 #p0lka #tinder
Kuzwa te psycholozki wszystkie takie same xD mądralińskie, wielkie studentki co mysla ze pozjadaly wszystkie rozumy, a tak naprawde studiuja gowno kierunek i skoncza max. w jakims korpo gdzie beda klepac dane do eksela za minimalna
W robocie mialem identyczne, nie dalo rady z nimi wytrzymac. Jeszcze znalem takie z kolczykiem w nosie to juz w ogole DRAMAT.
Studiowanie
Kuzwa te psycholozki wszystkie takie same xD mądralińskie, wielkie studentki co mysla ze pozjadaly wszystkie rozumy, a tak naprawde studiuja gowno kierunek i skoncza max. w jakims korpo gdzie beda klepac dane do eksela za minimalna
W robocie mialem identyczne, nie dalo rady z nimi wytrzymac. Jeszcze znalem takie z kolczykiem w nosie to juz w ogole DRAMAT.
Studiowanie

Mają całą masę stołów plus wiele automatów z grami arcade jak np. Metal Slug, Mortal Kombat 1,2,3,4, House of The Dead i wiele innych.
50 zł wejściówka i można grać do usrania. To miejsce powinno być mega promowane.
źródło: IMG_20240513_204753
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@matti-nn Nie ma za co, fakt, że mogłem pograć w Metal Sluga, Addam's Family, House of The Dead i w wiele innych świetnych pozycji to zajebista sprawa.
źródło: 20170928_101535
Pobierz@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf szkoda, że sporo nie działa. Szczególnie tych najstarszych i na piętrze. Nie wrócę tam do momentu kiedy nie będzie klimy bo jak jest sporo ludzi i się siedzi na górze to się aż w głowie kręci. Mogliby też wprowadzić jakieś ławeczki na górze żeby sobie usiąść.
Mimo wielu różnych fliperów jednak fajnie jakby mieli jakieś nowsze bo te starsze to i
@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: xD to jest specjalnie tak zrobione żebyś zapłacił 50zł i jak najszybciej w---------ł, a nie tworzył tłum przez cały dzień. Gdyby były komfortowe warunki to by ludzie tam koczowali godzinami.