@GandaIf: Francja to pierwsza zrowna z ziemia front po stronie rosyjskiej. Wlasnie to smianie sie z Francuzow sprawilo, ze jako spoleczenstwo sami chca sie wlaczyc do wojny, prowojenne ambicje maja najwieksze poparcie w Francji obecnie, nawet Marie Lepen zmienila zdanie odnosnie wojny. Ja bym sie z ich nie smial, w pojedynke rozwalili cala Europe 2 wieki temu, dzisiaj maja ja po swojej stronie.
@Towarzysz_Pawulon: typie, poza samymi głowicami, bo co do środków przenoszenia to różnie może być. Bez atomu to Francuskie lotnictwo by rusków masakrowało.
@Kodzirasek: Białoruś musi dostać ostro po głowie od całego zachodu sankcjami. Eksport leków z zachodu na rus i by powinien zostać ograniczany albo ceny powinny wystrzelić. Trzeba ich tam biologicznie wyniszczac
Komentarz usunięty przez moderatora
Wlasnie to smianie sie z Francuzow sprawilo, ze jako spoleczenstwo sami chca sie wlaczyc do wojny, prowojenne ambicje maja najwieksze poparcie w Francji obecnie, nawet Marie Lepen zmienila zdanie odnosnie wojny. Ja bym sie z ich nie smial, w pojedynke rozwalili cala Europe 2 wieki temu, dzisiaj maja ja po swojej stronie.
Kilka taktycznych nukow w Rosje i wchodza
Pomijając nawet fakt że Rosja ma kilka razy większy potencjał militarny od Francji?
Komentarz usunięty przez moderatora
https://youtube.com/@insiderussia?si=eBiTxKJDBc_f21CU
źródło: temp_file5231862572986580552
Pobierz