Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

Porównanie rat kredytu na 30 lat na 500k w Polsce (u góry) i w Niemcach #nieruchomosci #banki
źródło: 1000005351
Pobierz

Dopłaty do kredytów są potrzebne bo inaczej nie stać ludzi na mieszkanie. Takie samo gadanie było przy poprzednim programie a jakoś ludzie kupowali, w tym ja i teraz mogę cieszyć się własnym mieszkaniem.
#mieszkanie #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #kredythipoteczny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Witamy w Gospodarce Lobbystycznej. W Polsce wymyślony Nowy Model Ekonomiczny. Model Lobbystyczny. Dospodarka Deweloperska.
Prywatyzacja
dużo ludzi, znajomych sam to po sobie widzę, że po prostu mogliby już... jednak nie mają własnego lokum, nie chcą tego na wynajmie robić i tak to się toczy w tym kraju. zresztą nie tylko u nas, śmieszne jest
@mirko_anonim: w top5 miast, bo inaczej to ceny od 2700/m