✨️ Obserwuj #mirkoanonim Co mnie niszczy psychicznie na temat swiata to fakt, ze moja byla jakies 9 na 10 z cialem modelki, z problemami psychicznymi, po odwykach od dragow bez problemu znajduje sobie nowych partnerow, ktorzy za nia placa i woza ja, a ja? Calkiem przystojny, z wlasnym mieszkaniem i praca i mam problem kogokolwiek poznac. Spotykam sie z dziewczynami i mocno obnizylem wymagania. Dzis z taka 6 na 10, pytam czy zagaduja ja na miescie. Mowi ze nonstop ale numerow nikomu nie daje. Normictwo! Just popraw swoj charakter bro. Wy macie lby wyprane. #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #tinder
@mirko_anonim: patrzysz na opakowanie i nie zwracasz uwagi co zawiera. Nie wyszło, więc teraz wybierasz tę samą zawartość w gorszym opakowaniu. I rozkminiasz co jest nie tak...
Co mnie niszczy psychicznie na temat swiata to fakt, ze moja byla jakies 9 na 10 z cialem modelki, z problemami psychicznymi, po odwykach od dragow bez problemu znajduje sobie nowych partnerow,
@mirko_anonim: tez mnie to niszczylo, obiektywnie byla 3-4 ligi wyzej ode mnie i pewnie gdyby nie byla poyebana to nie byla by ze mna... chociaz kto wie, wyrwalem ja cudem z tlumu.
✨️ Autor wpisu (OP): @kosmita wybieram z czego moge. Ta dzisiejsza inteligentna ale ego w kosmosie. Modelka z kolei ego pod ziemia a nonstop z kims jest i sie przescigaja na uslugiwanie jej. Po prostu nie mam szans
✨️ Autor wpisu (OP): @kosmita ale gdzie mam poznac? Zagadywanie w pracy czy sklepie to zupelnie niematrymonialne sytuacje. Takich kontaktow to mam wiele ale co z tego? Poza tym nie jestem spermiarsem a tez mnie ignoruja
Zagadywanie w pracy czy sklepie to zupelnie niematrymonialne sytuacje.
@mirko_anonim: większość sytuacji jest niematrymonialna. Chodzi o wprawę i ćwiczenie łatwości w rozmawianiu. Potem w poznawaniu. Potem w zapraszaniu. Ale jak masz podejście "i co z tego" to nie rób nic. Dobranoc.
Co mnie niszczy psychicznie na temat swiata to fakt, ze moja byla jakies 9 na 10 z cialem modelki, z problemami psychicznymi, po odwykach od dragow bez problemu znajduje sobie nowych partnerow, ktorzy za nia placa i woza ja, a ja? Calkiem przystojny, z wlasnym mieszkaniem i praca i mam problem kogokolwiek poznac. Spotykam sie z dziewczynami i mocno obnizylem wymagania. Dzis z taka 6 na 10, pytam czy zagaduja ja na miescie. Mowi ze nonstop ale numerow nikomu nie daje. Normictwo! Just popraw swoj charakter bro. Wy macie lby wyprane.
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: laski lubią wyolbrzymiac ( ͡° ͜ʖ ͡°) co nie zmienia faktu, że to prawda
@mirko_anonim: tez mnie to niszczylo, obiektywnie byla 3-4 ligi wyzej ode mnie i pewnie gdyby nie byla poyebana to nie byla by ze mna... chociaz kto wie, wyrwalem ja cudem z tlumu.
10 lat mialem krater atomowy we
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
─────────────────────
@Pharos: jest.
─────────────────────
@mirko_anonim: większość sytuacji jest niematrymonialna. Chodzi o wprawę i ćwiczenie łatwości w rozmawianiu. Potem w poznawaniu. Potem w zapraszaniu. Ale jak masz podejście "i co z tego" to nie rób nic. Dobranoc.