@mirko_anonim: Kraków i okolice to rower-gravel. Kupiłem crossowy i brakuje mu mocy. Bagażnik do auta to 3 opcje - na dach, na hak holowniczy i na klapę bagażnika. Ew. po odkręceniu koła do bagażnika. Postawiłem na dach, dziś postawiłbym na klapę. Trasy - jest gdzie jeździć. Polecam taką książeczkę.
@mirko_anonim: lekki cross jeśli nie jesteś fanem szosowej pozycji, jeśli jesteś to gravel będzie wygodny. Crossowym przejedziesz i przez asfalt, i przez lekki teren.
@TwojHimars: jak jest możliwość to tylko hak. Woziłem na dachu i nie polecam (hałas, trzeba dźwigać rower, muchy na rowerze)
@ddiazepam: i możliwe zaliczenie nieprzyjemnej wpadki jak ktoś sobie zapomni co wiezie na dachu xD Już nie mówiąc o tym, jak upierdliwe jest umieszczanie roweru na takim bagażniku dachowym.
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
źródło: 1000033221
Pobierz@TwojHimars: co masz na myśli? mocy może brakować w nogach, a nie rowerowi xd A crossowe według mnie wcale nie są gorsze czy zauważalnie wolniejsze
@ddiazepam: i możliwe zaliczenie nieprzyjemnej wpadki jak ktoś sobie zapomni co wiezie na dachu xD
Już nie mówiąc o tym, jak upierdliwe jest umieszczanie roweru na takim bagażniku dachowym.