Aktywne Wpisy
ATAT-2 +75
Nawiązując do wczorajszej dyskusji o pijanych kierowcach (i tradycyjnie atakowania 'złego prawa') napiszę swoją niepopularną opinię - dopuszczalna ilość alkoholu we krwi dla kierowców powinna wynosić 0 promili (słownie - zero).
Czy naprawdę tak trudno jest niektórym wytrzymać bez alko nawet w małej ilości? Tak trudno zaplanować nie spożywanie gdy akurat będziemy autem jechać? Zjeść obiad bez piwa w zestawie (tak wiem wiem 'na zaaaachodzie to piją wino i p--o a
Czy naprawdę tak trudno jest niektórym wytrzymać bez alko nawet w małej ilości? Tak trudno zaplanować nie spożywanie gdy akurat będziemy autem jechać? Zjeść obiad bez piwa w zestawie (tak wiem wiem 'na zaaaachodzie to piją wino i p--o a
źródło: image
Pobierz
Emcis8 +614
Cezary Kulesza publicznie skłamał, że opisana przez nas impreza, na której wraz z politykami PiS tańczy i śpiewa do „Barki” nigdy nie miała miejsca. Zapowiedział pozew. Wobec ataku na naszą wiarygodność, publikujemy fragment nagrania oraz ujawniamy nowe szczegóły.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Źródło
#mecz #pilkanozna #reprezentacja #pzpn

Jechać z tym do lekarza/na jakąś pomoc świąteczną?
Może to być kleszcz?
Od wczoraj się trochę powiększyło i nie wiemy czy jakaś maść może pomóc czy to coś groźnego?
#sor #medycyna #lekarz #kleszcze #choroby
źródło: Messenger_creation_6832f848-5943-493b-bfde-afd5febd43a2
Pobierz@RRybak właśnie ktoś nam polecał fenistil. Kupiliśmy i zobaczymy, a jak się zwiększy to jutro wizyta u lekarza. Dzięki