Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 121
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nowystaryziel nie potrzebuję nagonki, aktywnie działam w organizacji proobronnej. Polska to mój kraj i jedno z najlepszych miejsc do życia na świecie, którego warto bronić. Póki co nie ma takiej potrzeby, dzięki wspieraniu Ukrainy.
  • Odpowiedz
@selflessness: Czyli wspierając Ukrainę ryzykujemy, że coś pójdzie nie tak i Rosja użyje broni atomowej? Przestań bredzić im większa eskalacja tym większa szansa, że strony konfliktu będą robić wszystko żeby wygrać a co za tym idzie w razie potrzeby użyją broni atomowej. Przed wojną zarówno konwencjonalną jak i atomową najlepiej ochroni nas jak najszybszy pokój. Granice Ukrainy mają drugorzędne znaczenie. Byle miała dostęp do morza i była zależna od NATO
  • Odpowiedz
@piotrek100 nie, wspierając Ukrainę zmniejszamy ryzyko eskalacji w przypadku wojny na terenie Polski, bo zmniejszamy ryzyko wojny na terenie Polski. Nie jak najszybszy, tylko jak najbardziej korzystny, moim zdaniem za kilka miesięcy, jak pomoc z USA już na dobre dotrze.
  • Odpowiedz
@selflessness: Czy zarodek/płód ma własny, charakterystyczny dla siebie materiał genetyczny? Na jakiej podstawie dokonuje się identyfikacji poszczególnych osobników w naukach biologicznych? Czy fakt nieposiadania układu nerwowego jakkolwiek determinuje czy dany zbiór komórek jest ogranizmem żywym, a w zasadzie czy jest już innym osobnikiem? Idąc konsekwentnie za twoją logiką pleśń atakująca mój paznokieć nie jest osobnym ode mnie organizmem, bo nie ma układu nerwowego ani nie jest zdolna do samodzielnej egzystencji
  • Odpowiedz
@Bertoos co xD? Czyli wracamy do płodu-pasożyta xD
Tak, to aktywność układu nerwowego jest kluczowa dla życia i świadomości ludzi.
Nie interesują mnie rozważania typu 'idonc twojom logikom" bo pleśń. Szkoda na to czasu.
  • Odpowiedz
@daeun: A Polak katolik posiada własne poglądy? Od małego mu wpajana religia na siłę.
W telewizji propaganda jaki to kościół święty i JP2 to największy z Polaków.
  • Odpowiedz
2024 rok i wciąż wykopki łykają zarzutki Daeuna, jeszcze tylko Goronco się dołączy i coś wrzuci i będzie komplet xd.

@Abaddon_Profanator:

Jeszcze prawdziwa legenda trollingu czyli korporacion. Ten to nawet miejsca pracy co chwila zmieniał a wykopki i tak łykały zarzutki po same kule. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Złota trójka baiterów wypoku.
  • Odpowiedz