- Obecnie popiera wojnę bo tak każą szczerzy demokraci z TVNu i gazety wyborczej, najgorszym co może spotkać takiego młodego, postępowego Europejczyka to nazwanie go ruską onucą. Wybaczył wołyń, ustawia sobie ukraińskie flagi na facebooku, wpłaca Exenowi na pickupy, które trafiają na ukraińskie folwarki. XD
@daeun: Ale to wyjaśnij. Co znaczy popiera wojnę? Każdy normalny Polak jest wrogiem tej wojny i chce żeby Rosja wreszcie przestała atakować inne kraje. Tylko
@daeun: też mnie mierzi to fajnopolactwo, ale z jednym punktem się nie zgadzam, mianowicie ja też popieram Ukraińców, i jestem przeciwnikiem tej wojny dlatego uważam, że ruskich trza wybić tylu ilu się da tak długo aż nie wycofają się z Ukrainy i wtedy wojna od razu się skończy
@selflessness: Tak, tak bo bardzo trudno spojrzeć na mapę i sprawdzić czy mamy granicę z Rosją XD To, że nas broni przed wojną konwencjonalną to jeszcze jakiś sens ma bo zawsze lepiej mieć krótszą granicę do obsadzenia. Ale napisać, że bronią nas przed wojną atomową poprzez eskalację to już trzeba być bez mózgiem XD
@piotrek100 oczywiście, że bronią nas przed wojna atomową, broniąc przed wojna konwencjonalną. Ryzyko użycia broni atomowej występuje wtedy, kiedy w konflikcie konwencjonalnym coś pójdzie nie tak.
@Bertoos bycie prawdziwym wolnomyślicielem to jedno, a bycie "wolnomyślicielem" co buntuje się wobec wszystkiego mainstreamowego na podstawie filmików z tik toka to drugie
@selflessness: Jak faceciku dostaniesz wezwanie na przymusowe ćwiczenia zakończone przysięgą i wpisem do rezerwy aktywnej przy nagonce polityków i mediów to też będziesz narzekać, że nazywają Cię ruską onucą? xD
@daeun: Ale to wyjaśnij.
Co znaczy popiera wojnę? Każdy normalny Polak jest wrogiem tej wojny i chce żeby Rosja wreszcie przestała atakować inne kraje. Tylko
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: da698i0-4173eefc-b715-4743-8bfa-93655726868b
Pobierz