Aktywne Wpisy

opinel +98
Chyba żadnym kaprysem motoryzacji nie jestem w stanie tak mocno gardzić jak suwami. Już nawet wolę pierdzące wydechy.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
źródło: GQNyojJaMAAJTBa
Pobierz
AmarenoMORENO_00 +183
Obawiam się , że niebawem trzeba będzie s--------ć z Polski ale już nie przez kijowe ZAROBKI lecz przez p----------e CENY rodem z p---y...
#takaprawda #zalesie
#takaprawda #zalesie
źródło: temp_file6802860228914502483
Pobierz

#emigracja #dom #budownictwo #budowadomu
@cotozazycie: panie, słychać jak sąsiad pierdnie dwa domy dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo w US budują z dykty i płyt gips-karton, docieplenie to rzucą trochę waty, a beton to na ulicy znajdziesz. aktywność sejsmiczna nie pozwala na mega twarde budowle jak na starym kontynencie. ale energia jest tania, więc grzaniem się
@cotozazycie miesiac mieszkalem pod rodzina 2+4 i nie
@sciemka7 tu chyba co do zasady mają jakiś standard, szybko dom się wychłodzi przy takiej izolacji ale ze względu na drewnianą konstrukcje bardzo szybko też się ogrzewa. Ogrzewanie gazem
No i czemu Alberta? BC, Quebec, Ontario wydają mi się ciekawsze.
@cotozazycie: z mojego doświadczenia, mieszkałem w Montrealu w 5 różnych mieszkaniach i w
@Plonacawyplata: o to to! Boje się przez jezdnie przechodzić, bo nigdy nie wiem czy skręcający z prawej czy lewej mnie przepuszcza czy zaraz ruszy i mnie skasuje :D
No i rowerzyści tacy sami jak kierowcy - w Polsce na rowerze zrobiłem 6000km nic się nigdy nie stało, tu kupiłem rower, na pierwszych 500km miałem 5 wypadków z
Co do kierowców miałem ostatnio sytuacji że gość przejechał dosłownie na centymetry obok mojego lusterka wyprzedzając mnie, ostrzegawczo go strąbiłem, oczywiście poleciał z jego strony środkowy palec xd odpowiedziałem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzW sumie to jak właśnie z diversity czy promowaniem imigracji albo LGBT. Nie żeby mi to przeszkadzało, po prostu czasem widzę że przybiera to mega dziwne rozmiary.
@Plonacawyplata: wołaj