Aktywne Wpisy

ztakisam +117
Cholera jak mam oddać samochód do mechanika to mnie skręca. Nie mówie, że nie ma super fachowców, są, ale jak na lekarstwo. Przykład, po którym mnie trzęsie. Mam opla diesla i przy odpalaniu wyskakiwał check engine. Za niskie napięcie w czujnikach dpf i czasem w pompie ABS. Oddałem auto do 2 mechaników... jeden pomierzył czujniki i cholera wie co tam jeszcze. Diagnoza - trzeba kupić 2 nowe czujniki nox 3200zl plus robota

szklarskaporeba +182
#usa Gwoli przypomnienia - w takim wyposażeniu przyszedł na protest okrzyknięty przez Republikanów bohater Kyle Rittenhouse.
źródło: merlin_178250748_cc08b3d7-f5fd-47c2-90dc-516189f5515e-articleLarge
Pobierz

Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa to też norma.
Miec tyle hajsu i nie zwiedzać świata, to trzeba byc ograniczonym.
I o czym wy potem chcecie rozmawiać z tymi tinderowkami? Jak taka biedna studentka zwiedziła więcej świata niż wy
#niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Podróże samemu tylko pogłębiają depresje
@mirko_anonim: ograniczony to właśnie ty jesteś.
@zibizz1: define dobry człowiek. Im starszy jestem tym bardziej w------e mam na to. Nic się w życiu nie liczy poza rodziną, bo jesteśmy niczym w porównaniu do otaczającego nas wszechświata. Jakieś randomy co uzyskały świadomość, coś im się wydaje, ale sami się ograniczają wymyślonymi normami moralnymi.
Dobry człowiek to życzliwy, empatyczny, odpowiedzialny, sympatyczny i uczciwy. Nie musi być super inteligenty, nie musi być super bogaty, super sprawny. Nie
Przeczytałem Twój komentarz po moim i dokładnie tak. Trzeba przetrwać póki są małe. Jak byłem młodszy to nigdy bym nie pomyślał brać jakieś all
źródło: the-nut-job2-nutty-by-nature
Pobierz