Wpis z mikrobloga

@WenerowaAngela Amerykanie rzadko kiedy maja na 7 do pracy. Raczej na 8:00, 8:30 czy 9:00.
Wiadomo że jacyś ludzie do fabryk smrodu, sklepów itd muszą wstać ale to i tak nie wszyscy.
Oczywiście są o wiele później od Polaków w domu ale trzeba też pamiętać że USA są trochę bardziej na południe i nawet zimą dzień jest tam dłuższy niż u nas ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Notes: jak nie rozumiesz mema to nie komentuj, W tym wątku ludzie nie naśmiewają się z mema tylko z tysięcy amerykańskich filmów i seriali, na których poranek rodzin jest przedstawiony, tak jak ludzie tu piszą. A jest to zupełnie głupi i nieprawdziwy obraz :-)
  • Odpowiedz
@WenerowaAngela: wiele różnych wariantów treningowych w życiu próbowałem, ale kvrwa bieganie przed robotą o 5-6 rano to jest dla mnie coś nie do przeskoczenia.

Na potrzeby konkretnego celu bym się zmusił pewnie przez jakiś czas, co już zresztą czyniłem, ale czerpać przyjemność z biegania po ciemku (przez większą część roku) na pół śpiąco to zawsze była dla mnie abstrakcja.

Trening w domu przed pracą tak, ale ubierać się i wyjść
  • Odpowiedz
@kjungst jak nie zrozumiałeś mojego komentarza to nie odpisuj xD
Piszesz, że to nieprawda a ja napisałem właśnie, że u mnie jest na odwrót. Mamy różne rzeczy na stole do żarcia a nie tylko mielonkę z biedry albo parówki z tortexem. ;)

@clickPLUS tak a co? Pisałem coś o talerzach albo folii?
@TooFast @UmCykCyk
Nie wiem skąd ta
  • Odpowiedz
ale czerpać przyjemność z biegania po ciemku (przez większą część roku) na pół śpiąco to zawsze była dla mnie abstrakcja.

@LezliNilsen: A to założeniem nie jest żeby tym bieganiem się rozbudzić? Ale też tego nie rozumiem, ja o 5 rano to śpię, podobnie jak o 6 rano, i 7 rano, i....
  • Odpowiedz
A to założeniem nie jest żeby tym bieganiem się rozbudzić?

@WaveCreator: no tak, tylko to nie było dla mnie nigdy przyjemne. Biegałem tak kilka miesięcy i za każdym razem to była tortura więc dałem sobie spokój i nigdy do tego nie wróciłem.
  • Odpowiedz
@TooFast no niby wiadomo, że nie jem staroci ale kilkadziesiąt innych imbecyli tak pomyślało bo tobie się chciało napisać populistyczny komentarz dla biedaków. Wykop to serious business ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Notes Do wszystkich wolno myślących - Notes ma fajną tradycję rodzinnego śniadania i rozpoczyna z klasą każdy dzień. Wiadomo, że większość potraw spokojnie można przechowywać w lodówce i nie wiem, czy w ogóle są wakacje w Albanii z all inclusive
  • Odpowiedz