Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +172
Kupiłem sobie pyszna pitce za 3€ kawałek i ledwo co zdążyłem wyjść z knajpy i nagle mewa , lecąca nie wiadomo skąd , wyrwała mi pitce z ręki ( ͡° ʖ̯ ͡°) . A ja stanąłem w bezruchu bo nie wiedziałem co się dzieje, aż mi się świeczki w oczach zrobiły ( ಠ_ಠ) Jakis chłop zaczął gonić mewę , nie wiem, myślał ze dalej zjem
źródło: image_picker_E3CCD3F8-AAFE-456A-AF0B-46F5689DF68B-48583-000005195BB3944C
Pobierz
jazdaniebieski2023 +583
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Zagadywanie na miescie tak czy nie? Pominmy kwestie oczywista typu morda modela itp. czy wy zagadywaliscie na miescie? Jak to sie konczylo? Moze rozowe sie wypowiedza jak to odbieraja? Z tego co slyszalem to raczej marne skutki to przynosi. W w zyciu zagadalem dwa razy, raz odmowa, raz dostalem numer i bylo spotkanie. Ocenilbym sie na takie 6-7/10. Najnizsza.ocene od dziewczyny dostalem 6, najwyzsza 8.
Z tego co slyszalem to w wiekszosci sa to odmowy, duzo dziewczyn na tinderze poznalem i raczej sie negatywnie wypowiadaly o tego typu akcjach lub typowy ego boost i nara. Chcialbym jednak sprobowac bo duzo fajnych z wygladu dziewczyn mijam w parkach, na ulicach i czlowiek potem zaluje ze nie zagadal a lata leca.
#zwiazki #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
W moim przypadku nie. Tylko ja mam morde 4/10 więc istnieje duże ryzyko, że gdybym zagadywał to one wezwałyby policje.
ten cały tinder nas tylko rozleniwił i odzwyczaił od takich naturalnych interakcji - chciałbym żeby było ku temu większe przyzwolenie i generalnie żeby tak ludzie robili, zagadywali do siebie a nie tylko z nosem w telefonie
tak jak podobasz się kobietom
nie jak nie podobasz się kobietom
Nie na ulicy, w komunikacji czy w sklepie bo w tych miejscach musiałbyś zauważyć że dziewczyna się do
@xentropia
Czyli spoko zeby sobie pogadac ale e sumie nic poza tym?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
https://pamietnikpodrywacza.wordpress.com/2021/06/03/jaka-jest-szansa-ze-dziewczyna-pojdzie-z-toba-na-randke/