Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie pyszna pitce za 3€ kawałek i ledwo co zdążyłem wyjść z knajpy i nagle mewa , lecąca nie wiadomo skąd , wyrwała mi pitce z ręki ( ͡° ʖ̯ ͡°) . A ja stanąłem w bezruchu bo nie wiedziałem co się dzieje, aż mi się świeczki w oczach zrobiły ( _) Jakis chłop zaczął gonić mewę , nie wiem, myślał ze dalej zjem ja , jak odbije mi ten kawałek? Wrocilem się czym prędzej do knajpy po kolejny kawałek . Pitca prima sort jakby co , knajpa się nazywa „ pizza al volo”
#zlomkiemprzezswiat #zalesie #smutnabaza #smutnazaba
ChlopoRobotnik2137 - Kupiłem sobie pyszna pitce za 3€ kawałek i ledwo co zdążyłem wyj...

źródło: image_picker_E3CCD3F8-AAFE-456A-AF0B-46F5689DF68B-48583-000005195BB3944C

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@helga-von-klusken to ma sens, wracam do knajpy i mowie typowi co sprzedaje ze pitca ukradziona ( liczyłem na mały rabacik) , a ten odpowiada „ gracie” . Myślałem ze chyba pomyślał ze wrocilem po 3 kawałek bo taka dobra była xd, a ten dziękował ptaszkowi za kolejny sprzedany kawałek pitcy
  • Odpowiedz
@ChlopoRobotnik2137: biedny chuop. Mieliśmy podobną sytuację w rzymie. Jedliśmy pizzę w parku i kręciła się koło nas mewa, wiedzieliśmy że potrafią ukraść kanapki więc też ją obserwowaliśmy. Po jakimś czasie zniknęła usypiając naszą czujność. Ostatecznie nadleciała z powietrza zza naszych pleców i wyrwała żonie kawałek z ręki.
  • Odpowiedz
@ChlopoRobotnik2137: mi raz mewa z------a tosta z tuńczykiem jak kupiłem w tesco albo inny "łan pałndzie", bo położyłem go sobie na chwilę na nodze, żeby czipsy włożyć do środka. Jeszcze dostałem skrzydłem w ramię, a myślałem, że to kolega mnie szturcha, żeby mi coś pokazać. Ja w sumie miałem tbw, bardziej mnie śmieszyła ta sytuacja, ale jakaś angielska babcia była zdenerwowana tą sytuacją i zaczęła tę mewę odganiać xD
  • Odpowiedz