Wpis z mikrobloga

• 1091
@OlaKordasOfficial: Ty tak na serio xDDD? Jedyny minus takich restruacji jest taki że jest ich za mało. Nikt po ciężkim dniu pracy/nauki nie chcę słuchać w knajpie wrzasków twoich kaszojadów, daj ludziom żyć.
  • Odpowiedz
@OlaKordasOfficial: Bo z reguły nie umieją się zachować? Te stereotypy nie wzięły się znikąd. Tak samo jak widzisz cygana to odruchowo łapiesz się za portfel. Dlaczego para z dwójką dzieci marzy o romantycznej kolacji tylko we dwoje, żeby chociaż na jeden wieczór odstawić dzieci do dziadków/rodziny? Bo chcą mieć święty spokój, czas tylko dla siebie.
  • Odpowiedz
@OlaKordasOfficial:

Ale ja robię wszystko, by moje kaszojady były grzeczne. Dlaczego ktoś z góry zakłada, że będą się źle zachowywać i zakazuje im wstępu?

Po twoich wpisach na wykopie mogę dać sobie rękę uciąć, że są tak samo p----------e jak ich mamusia xDD
  • Odpowiedz
@OlaKordasOfficial: o niczym innym nie marzę, niż o tym bym w trakcie konsumpcji jakiegoś dania, musiał słuchać darcia p---y jakiegoś gówniaka, albo nie daj boże żeby wszedł w jakąkolwiek interakcję ze mną.

Tak samo nie chcę kundla między nogami.

Jeśli właściciele obu potrafią je upilnować, to mogą siedzieć nawet stolik obok.
  • Odpowiedz
@OlaKordasOfficial: ale "czarni, bezowi, lpg" i inne basniowe stwory, o ktorych piszesz umieja sie zachowac, w przeciwienstwie do dzieci. Ja rozumiem, ze mozna zamknac swoje zycie w czterech scianach i wykopie, czytac tylko o zlych muzulmanach, ktorzy obcinaja glowy i czarnych, ktorzy gwalca, ale swiat nie jest czarno-bialy-dobry-zly. :D
  • Odpowiedz
@OlaKordasOfficial: Ja tam jestem za knajpami z psami i bez dzieci, za takimi z dziećmi bez psów czy taka tylko dla krasnali z morii . Niech właściciel decyduje jaka chce i dla kogo prowadzić działalność.Panstwo ma być dla wszystkich rowne i sprawiedliwe biznes nie musi ba obecnie już często nie jest jak np darmowe wejścia do klubów Kobiet (jak widać. Ekonomicznie ta nierówność się spina więc sama sobie radzi z
  • Odpowiedz
  • 8
@UschiOtze wychowany pies nie bierze się z nikąd, tak jak rowydrzony bachor. Dzieci i psy trzeba wychować. Dziecku też trzeba pokazać jak ma się zachowywać przy jedzeniu, bo one kopiują zachowania swoich rodziców.
  • Odpowiedz
@OlaKordasOfficial: jeżeli mamy zajęcia sportowe tylko dla dzieci w określonym wieku to znaczy że są one jakoś wyżej w hierarchii? Niech każdy sobie tworzy przestrzeń komfortową dla kogo chce. I nie jest to dobre porównanie - przestrzeń bez czarnoskórych to nie jest tworzenie komfortowej przestrzeni bo rasizm to jakieś urojenia. Ale są takie przestrzenie jak strefa ciszy (w pkp, w saunach), więc taka restauracja pośrednio jest taka strefa ciszy.

To
  • Odpowiedz