Aktywne Wpisy

Dewator96 +159
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp.
#mecz
#mecz

daniel-darcio +164
Stwierdzam ze polakom mentalnie blizej do kacapow niz do zachodniej kultury, Litwini przyszli z calymi rodzinami kibicowac swojej druzynie, a polacy wyzywac od k---w wszystko i wszystkich. Dlatego za granica nigdy sie noe przyznam ze jestem z tego kraju.
Ej k---a chdzcie sobie na mecze ligowe ktorych normalni ludzie nie sledza i robcie sobie tam sobie trzode jaka tylko chcecie, ale dla dobra Polski i Polakom przestancie jezdzic na mecze reprezentacji
#
Ej k---a chdzcie sobie na mecze ligowe ktorych normalni ludzie nie sledza i robcie sobie tam sobie trzode jaka tylko chcecie, ale dla dobra Polski i Polakom przestancie jezdzic na mecze reprezentacji
#
źródło: 1000038369
Pobierz

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

Pierwsze zawody w tym sezonie - Koronowo MTB Maraton 2024
Świetna pogoda, duża frekwencja - prawie 480 zawodników na średnim dystansie.
Spokojny start, tryb kleszcza - trzymanie koła lepszych zawodników a potem stopniowe zyskiwanie pozycji na dystansie. W tym roku trasa była o 10km dłuższa - w sam raz na większą selekcję przed segmentem najtrudniejszych singli. Trochę pomogło, ale wciąż tworzyły się trudne do ominięcia kolejki. Może większe przerwy pomiędzy grupami niż śmiechu warte minuta czy dwie, pomogłyby.
Po singlach na grabinie ogień i dobre tempo aż do końca.
Wynik - rekordowy, najlepszy we wszystkich trzech latach startu - 180 w open, 51 w kategorii. Może te liczby nie robią wrażenia ale ja jestem bardziej niż zadowolony - miło widzieć progres z roku na rok.
#rowerowyrownik #rower #mtb
Skrypt | Statystyki
@AlteredState: i tego należy gratulować!