Aktywne Wpisy

notakjakbytotalnie_ +105
obiadokolacja chłopska
źródło: temp_file628766008230610877
Pobierz
nutsheell +10
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

Miasto: buduje ścieżki rowerowe
Tymczasem kolarze....
#rower #kolarstwo #pedalarze
@4x80:
Dobra, tylko po co komuś rower, który średnio radzi sobie z krawężnikami, przez pozycję podczas jazdy nie pozwala na swobodne podniesienie ręki w celu pokazania kierunku skrętu, zatrzymanie się na światłach czy przejściach jest uciążliwe, szybki skręt może się równać wywrotce, a do tego nawet nie ma stopki czy bagażnika?
Wiesz, ja doskonale zdaję sobie sprawę, że ciężko
@G06DbT: taka argumentacja nie moze sie ostać mój drogi i sam doskonale o tym wiesz. Nijak to się nie broni, bo 1) wszyscy mamy jeździć przepisowo 2) nawet jak ktoś popelni błąd i złamie jakieś reguły, to nie oznacza, że można je świadomie i z premedytacja łamać- vide rowerzyści, którzy nie chcą korzystać z
@Errad: no chyba masz problemy z mobilności, skoro ręki nie potrafisz podnieść. Polecam jogę albo wizytę u fizjoterapeuty, bo ewidentnie z tobą coś nie tak.
@Tamerlan: ale niestety, takie jest życie, i czasem musisz złamać te przepisy.
Nie
@typ53B: nie interesuje mnie co robisz w wolnym czasie z kolegami ¯\(ツ)/¯
OP miał ochotę zapoczątkować pewna dyskusje i to zrobił a ty rzucasz jakimś argumentami 5 latka aby tylko nie przyznać że głupotę napisałeś.
Aha, czyli to nie tak, że na szosie jeździ się ciężko tylko po prostu ludzie jeżdżący na szosie to zwykłe chamy są?
Swoją drogą przed chwilą pisałeś OPowi żeby wsiadł na szosę i zobaczył jak to jest, a teraz twierdzisz, że jeździ się łatwo?
źródło: 1000000297
PobierzA tak się składa, że jest kompletnie odwrotnie, bo to ty się wypowiadasz w takim tonie, że to ty wiesz lepiej co op powinien zrobić a czego nie powinien, co ma sens a co nie ma sensu xD
Co to ma w ogóle znaczyć, że op powinien za
@Errad: nie rozumiem jak się ma jeździć ciężko? Nie potrafisz zmieniać przełożeń? Bo nie rozumiem tego argumentu.
@krucjan: a nie, sorka, niech sam wymierzy sprawiedliwość, jak w jakieś rosji.
@krucjan: taka sama nieważna osoba jak i ty.
@typ53B: zapytam znowu, jest jakiś ban na kolarzowki w polskim prawie czy jak?