Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
czy są jakiekolwiek szanse bym dostał kredyt #bk0 ? mam 20 lat, studiuję i mam około 70k na wkład własny (moje oszczędności, nie dostałem od rodzicow), obecnie nie pracuje, ale byłbym w stanie znaleźć coś za najniższa w biurze albo w sklepie, czy bank byłby wgl zainteresowany udzieleniem mi kredytu? czytałem już że podczas #bk2 kredyt dostawali nawet ukraincy i ludzie na minimalnej bez wkladu, nie obawiam się o utrate płynności finansowej bo jakby co to rodzice mogą mi pomóc
#nieruchomosci #kredyt #mieszkanie #mieszkanienastart #pytanie #pytaniedoeksperta #kredyt

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Zależy od rodzaju umowy, ilość zarobków i jak długo jesteś zatrudniony. Jeżeli Tobie zależy to zatrudnij się teraz na pełen etat i czekaj jak wprowadzą. Jak masz wkład 70 tys to jest duży plus w takim wypadku.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bez szans na kredyt. Dostaniesz decyzje negatywna na podstawie młodego wieku połączonego z niskimi zarobkami i krótkim okresem pracy.

czytałem już że podczas #bk2 kredyt dostawali nawet ukraincy i ludzie na minimalnej bez wkladu

To przestań czytać bzdury. W Polsce jest masa Ukraińców, która zarabia duza kasę, wiec nie wiem dlaczego ich tutaj zestawiasz z ludźmi na
  • Odpowiedz
obecnie nie pracuje, ale byłbym w stanie znaleźć coś za najniższa w biurze albo w sklepie, czy bank byłby wgl zainteresowany udzieleniem mi kredytu?

@mirko_anonim: Tak, istnieje możliwość uzyskania kredytu w takim przypadku.

Udzielenie kredytu hipotecznego to indywidualna decyzja banku. Zdolność kredytowa badana jest zarówno pod względem ilościowym, jak i
  • Odpowiedz