Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Amigoyamigo +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
Na początku było widać że Kiszak jej imponuje i jest dumna z takiego partnera. Jakiś czas po przeprowadzce żaliła się wiele razy na to, że dosłownie sama wszystko robi w domu od a do z.
On nigdy nic nie ugotuje, nie pomoże, nie zorganizuje itp.
Tutaj: O ugotuje jedzenie dla kotków, zróbmy razem drapak, szyję coś tam na maszynie..
A potem w towarzystwie Rumuna: k---a, kur... ja pier.. co za debil bez matury. Przeklinanie co 5 słowo.
Jednak najgorsze było zawsze stawianie innych w każdej opowieści w takim gorszym od niej / od nich świetle. Wiecie, że niby spoko, ale trochę ośmieszę i pokażę, że ja jestem lepsza.
Ostatecznie kilka miesięcy temu stwierdziłem, że coś tam jest odklejone u niej pod sufitem.
Niby się rozstają, ale to nie przeszkadza w prowadzeniu firmy i sprzątaniu oraz gotowaniu mu.
Koty to traktuje jak dzieci, lubie zwierzęta i szanuje za dbanie, ale wożenie kotów w wózku dla dzieci po ulicach i w trawaju..
Jakieś godzinne przygotowania przed czymś, bo się kotek stresuje, bo kotek musi mieć 3 kuwety, bo kotek może być uczulony na wszystko i dosłownie cackanie się z kotami jak z niemowlętami.
Wszystkie stare zdjęcia i filmy niemal pousuwane. Z przed operacji plastycznej nosa nie ma już prawie nic.
Czemu o tym wspominam?
Bo na streamach otwarcie potrafiła krytykować kogoś za wygląd, np za bycie grubszym chłopem itp.
Do tej pory paniętam jak po każdym spotkaniu z widzami na streamie obgadywali i wyśmiewali ich niby to opowiadając jak było, ale zawsze oni w super świetle, i reszta przypadkowo wypada jak banda zjebów.
źródło: temp_file8491422774735353148
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
a oplaty co miesiac takie xD
źródło: lista.oplaconych
Pobierz@YaGo_: what
+1, akurat do jej relacji ze zwierzakami czy bliższymi ludzmi bym się nie dowalał bo to dosłownie ostatnia rzecz za którą powinniśmy ją oceniać, jeśli w ogóle, ktoś w życiu chce poswięcać się zwierzakom, ich
Personalizacja zwierząt to s----------e które paradoksalnie krzywdzi też zwierzęta a nie przejaw empatii
Do lalki też możesz gadać i udawac że to człowiek i to jest już lepsze bo kot i pies nie jest człowiekiem ani przyjacielem, to sztucznie udomowione zwierzęta, które przeważnie czują się
Ale jak zwykle niektórym to musi odwalać na widok płci przeciwnej i nawet na tagu co po niektórzy sobie relatywizowali zachowania borderki z koteckami xd
Podstawowa rzecz jest taka że ty jako właściciel masz pełną kontrolę
@Hortennsia: Ja widziałem jakiś fragment streama/shota albo nawet nie jeden taki trochę dłuższy z ich udziałem. I miałem, aby takie Boże k#w@ jak on wchodzi tej kobiecie w słowo co chwilę, takie to irytujące było ta maniera.