@mirko_anonim: nauczcie się ludzie dzielić tekst na akapity. Tak samo jak jedzenie nie próbujecie połknąć całego bo byście się udławili tylko gryziecie sobie po kawałku, tak samo dzielcie tekst na części (akapity) bo inaczej nikomu nie chce się czytać.
Anonim (nie OP): @lubiejescfrytki Niestety ale w mojej sytuacji chwytałem się każdej możliwej deski ratunku. Po za tym nie przesadzałem z tym jakoś no i parę miesięcy jednak upłyneło pomiędzy roksą a dziewczyną.
Anonim (nie OP): @mateuszdinozaur mogę spytać na czym polaga terapia? pomaga coś? Wiem że leki bierzesz ale u mnie to zupełnie nie zdało egzaminu chociaż w sumie brałem tylko jeden ale nie pamiętam już jaki bo to było kilka lat temu.
Anonim (nie OP): @mateuszdinozaur powiem ci że trochę słabo jeśli to tak wygląda. Dobry terapeuta powinien ustalić przyczyny problemu i plan leczenia. Też miałem na początku takiego od pogadanek ale oprócz fajnej atmosfery nic mi to nie dawało. Polecam ci siłownie bo to mi najwięcej dało i zmienia się mózg już po paru tygodniach. U mnie też zaostrzało chorobę alko, kofeina i cukier, po odstawieniu czułem się dużo lepiej. Ja
Anonim (nie OP): Niesamowity wykop, gdzie w jednym miejscu napiszą taki tekst, i pozamiatane, każdy może wyjść, wystarczy być konsekwentnym etc. Bo on tak napisał, to ma przełożenie na wszystkich, w każdej sytuacji... Przy iluzji wolnej woli, a z resztą dopowiedzcie sobie sami, albo poczytajcie o tym...
Anonim (nie OP): Opisałem po prostu swoją historię i myślę, że dużo ludzi z tymi problemami mogłoby rzeczywiście wyjść gdyby trafiła do odpowiedniego terapeuty. Problemem jest to że każdy oczekuje łatwej drogi (najczęściej magicznego leku), która rozwiąże wszystkie problemy, a tak jak w moim przypadku droga jest zazwyczaj trudna i wyboista.
nauczcie się ludzie dzielić tekst na akapity. Tak samo jak jedzenie nie próbujecie połknąć całego bo byście się udławili tylko gryziecie sobie po kawałku, tak samo dzielcie tekst na części (akapity) bo inaczej nikomu nie chce się czytać.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
·