Aktywne Wpisy

phaxi +111
Tak, używam lewego kierunkowskazu na rondzie, aż tak widać?
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
źródło: 3456356
Pobierz
wujek_srednia_rada +323
Jestem aktualnie w Hiszpanii, jeżdżę sobie wynajętym Seatem i tak się dzisiaj zapędziłem, że wjechałem pod prąd w jednokierunkową XD
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.

@Mezomorfix:
Dumni jesteście z takiego zmanipulowanego przekazu tego przestępcy który będzie siedział w pierdlu? Typ który sztucznie zawyżył cenę ropy do 8zl za litr i utrzymywał to miesiącami, a potem z dnia na dzień magicznie miesiąc przed wyborami spadek cen o ponad 1 zł XD
@bylem_zielonko: gdzie niby informacja o marży Orlenu? Chyba nie masz na myśli marży rafineryjnej, która jest zjawiskiem pozytywnym i śiwadczy o efektywności przetwarzania? XDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mezomorfix: To wykres ceny WTI od startu rządów PiSu, zgadnij z której daty w 2022 roku tak całkowicie przypadkowo Obajtek podał cenę baryłki.
źródło: Screenshot 2024-04-10 220810
PobierzI ci sami ludzie cieszyli się do występu obajtka w TVP jak "obniżył ceny żeby pomóc ludziom w czasach covid". Łaski nie robił jak cena za baryłkę często była w okolicy "zera".