Aktywne Wpisy

Defined +589
Czy Koalicja Deweloperska działa w Polsce nieprzerwanie od co najmniej 24 lat? Myślę, że wielu z was ma gdzieś w głowie frazę "w polsce brakuje 2 miliony mieszkań". Otóż okazuje się, że ta fraza jest wtłaczana Polakom do głowy od co najmniej 24 lat. Jaki jest jej cel? Clickbait? Propaganda mająca wmówić Polakom, że mieszkanie jest towarem deficytowym i musi dużo kosztować?
Oczywiście struktura i oczekiwania Polaków się zmieniały przez lata -
Oczywiście struktura i oczekiwania Polaków się zmieniały przez lata -
źródło: Zrzut ekranu 2024-06-05 102758
Pobierz
dotankowany_noca +1551

#orlen #obajtek #bekazlewactwa #4konserwy #paliwo #wybory
źródło: temp_file8673533219039176603
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
XDDDD No tak, dlatego. Był po prostu za dobry
Komentarz usunięty przez moderatora
Boszsz... kim ja tu siedzę.... (-‸ლ)
@uncles: no już #!$%@? bez przesady
@uncles: i pomyśleć, że śmiejemy się z rolników czy też mieszkańców Baranowa, że głosują na PiS...
Tutaj nie lepiej, jeszcze z 3 miesiące i Obajtek będzie tu bohaterem i dodatkowo wykopki stwierdzą, że Pegasus w sumie spoko jest i podsłuchy nie są złe. Kto wie, może na fali miłości
Komentarz usunięty przez autora
@Bill_Kilgore: dodaj, że zatrważającą flotę 9 cystern %-)). i jakie zużycie rezerwy WP ? %-) co ty w ogóle bredzisz za fanatzje chłopie
@Mezomorfix: a gdzie ja niby napisałem że cena za baryłkę ma coś do ceny paliwa? zestawiłem tylko ceny z różnych okresów wytykając manipulację burmistrza pcimia. Cena za baryłkę ropy nie ma nic wspólnego z ceną netto diesla na stacji
Komentarz usunięty przez moderatora