@Ejber_z_Fyrtla: zostań na chwilę i posłuchaj. Jeśli macie czas i okazje, to posiedzieć z dziadkami i babciami. Nawet jeśli będę mówić totalne bzdury, to bądźcie z nimi. Oni tego potrzebują.
@wykolejony: prawda. Uwielbiałem słuchać opowieści mojej babci. O wojnie, o tym jak było w „tamtych” czasach. Babcia to jednak łączyła jakoś tą moją dysfunkcyjną rodzinę.
Nawet jeśli będę mówić totalne bzdury, to bądźcie z nimi. Oni tego potrzebują.
@wykolejony: niestety ale w iekszosci nie da się słuchać tego co mówia. To pokolenie nic juz nie rozumei ze swiata i moja cierpliwość nie jest wystarczajaca na siedzenie z nimi.
Tak było. Cieszę się, że mogłam spędzić z dziadkami na wsi wiele lat a potem mogłam jeździć na ferie i wakacje. Cenny czas pod gruszą w zachodzącym po stawianiu kop siana na sochy kiedy jedliśmy porzeczki i agrest i rozmawialiśmy sobie o niczym. Żałuję tylko, że nie dojechałam na czas kiedy babcia odchodziła. Spóźniłam się 12 godzin...
@Ejber_z_Fyrtla tak z perspektywy dorosłego człowieka to kurde aż nie do wiary, że ludzie kiedyś stawiali sobie ławki przy ulicy, żeby móc na nich siadać z sąsiadami i sobie gadać. Teraz to się nawet sąsiadów nie zna xd
Czy wszyscy zauważyli, że wszystko spada odkąd Zawód Inwestor pokazał twarz? Dopiero co założył tu konto a już postanowił nas zniszczyć. Szybki cykl mirkoblogera #gielda
źródło: image_picker_A5373E11-73C9-4C87-BFE5-5C9D4C10DBC1-47271-000007B2EA8FAE50
PobierzPewnego dnia już nie usiądziecie z nimi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 29287dc3c00a3b131534aa1db12b6264
Pobierz@wykolejony: "wnusiu, głosuj na pis, bo tusk nam wszystko zabierze"
(╯︵╰,)
@wykolejony: niestety ale w iekszosci nie da się słuchać tego co mówia. To pokolenie nic juz nie rozumei ze swiata i moja cierpliwość nie jest wystarczajaca na siedzenie z nimi.