Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Właśnie szukam roboty i oferty mnie przerażają ;/ Wiem, że doświadczenie to podstawa ale ciężko mi wyobrazić sobie opłatę mieszkania i życie w wojewódzkim #wroclaw #poznan za 4,1k na miesiąc a to najlepsza oferta obecnie na oku.

Po ilu latach doświadczenia można liczyć na lepsze zarobki? #pracbaza #zalesie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

no tak, czyli grubo ponad 4,1 netto

@aikonek: wcale mnie nie dziwi, że okazałeś się dzieciakiem, który nawet do roboty nie chodzi xD

Ruch w mieście usprawniłby w 1 dzień, ale nie wie, jak przeliczyć brutto na netto xD
  • Odpowiedz
@Ogau XD trudno mi to skomentować. OP napisał że 4,1k to najlepsza oferta. Udowodniłem, że nie - bo nawet Lidl płaci lepiej. Ponadto, 5800 brutto to około 4300 netto, więc więcej niż 4100. Czyli tu też miałem rację. No ale z jakiegoś powodu postanowiłeś mnie znowu obrazić.
  • Odpowiedz
@aikonek 5800 brutto to 4238 netto i możesz się gimnastykować ale nigdy nie będzie to „grubo” ponad 4100 + nie znam osoby która dostała cały etat w lidlu zawsze zatrudniają na ułamki
  • Odpowiedz
@aikonek 5800 podstawy na sklepie? Wiem że w centrach dystrybucyjnych Lidla ogłaszają zarobki do 6000 brutto a w rzeczywistości jest to 4200 brutto podstawy + reszta to premia za frekwencję
  • Odpowiedz