Aktywne Wpisy
Madass +1
Mirki, mam ochotę zagrać kampanię jakiegoś fpsa, która część #callofduty albo #battlefield ma najlepszą kampanię dla jednego gracza?
#pcmasterrace #gry
#kiciochpyta
#pcmasterrace #gry
#kiciochpyta
wfyokyga +12
Pokażcie swoje armaty
Śmieszą mnie chłopy co chodzą na siłownie, oczywiście żaden się nie przyzna że robi to dla kobiet tylko "dla siebie" taa xD. Zwłaszcza popularność siłowni wystrzeliła w kosmos w ostatnich latach akurat jak na rynku matrymonialnym jest coraz gorzej. Nie znam żadnego chłopa, który by dla samego siebie: trzymał restrykcyjną dietę, chodził wcześnie spać żeby się wysypiać, unikał używek, regularnie ćwiczenia, itd. To tak jakby siedzieć w domu w koszuli, czyściutki i wyperfumowany. Gdyby nie było kobiet to każdy z nas siedziałby w domu, jakieś stare ciuchy bo po co kupować nowe jak są dobre, piwko, jakaś pizza na obiad, spanie do południa, itp. Przecież treningi, diety, rygory żywieniowe - to nie jest przyjemne i nikt dla samego siebie tego nie robi. To tak jakby porównać styl życia wiecznego singla VS chłop który wszedł w związek i nagle chodzi jak w zegarku, grzeczniutko sprząta po sobie, nie wraca późno do domu i nadzyczajnie dba o siebie.
#silownia #takaprawda #mirkokoksy #przegryw #blackpill #tfwnogf #trening #cwiczenia #dieta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@O2O2122: Bardzo ważne motto życiowe, mam to szczęście że zawsze odpychały mnie karyny i pustaki a kręciły szare myszki ale jak widzę do czego ślinią się znajomi no to cóż poradzić- prawie jak wskoczyć do lasu z Braszczu Sosnowskiego i Pokrzyw xD
@mirko_anonim: A mnie śmieszą ludzie zasłaniający się mirko_anonimem w tak błahej sprawie
@mirko_anonim: a mnie śmieszą internetowe ograniczone p---y, które wrzucają taki wpis z anonima.
btw nawet diety nie trzymam od lat xd
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: