Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Śmieszą mnie chłopy co chodzą na siłownie, oczywiście żaden się nie przyzna że robi to dla kobiet tylko "dla siebie" taa xD. Zwłaszcza popularność siłowni wystrzeliła w kosmos w ostatnich latach akurat jak na rynku matrymonialnym jest coraz gorzej. Nie znam żadnego chłopa, który by dla samego siebie: trzymał restrykcyjną dietę, chodził wcześnie spać żeby się wysypiać, unikał używek, regularnie ćwiczenia, itd. To tak jakby siedzieć w domu w koszuli, czyściutki i wyperfumowany. Gdyby nie było kobiet to każdy z nas siedziałby w domu, jakieś stare ciuchy bo po co kupować nowe jak są dobre, piwko, jakaś pizza na obiad, spanie do południa, itp. Przecież treningi, diety, rygory żywieniowe - to nie jest przyjemne i nikt dla samego siebie tego nie robi. To tak jakby porównać styl życia wiecznego singla VS chłop który wszedł w związek i nagle chodzi jak w zegarku, grzeczniutko sprząta po sobie, nie wraca późno do domu i nadzyczajnie dba o siebie.

#silownia #takaprawda #mirkokoksy #przegryw #blackpill #tfwnogf #trening #cwiczenia #dieta

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Śmieszą mnie chłopy co chodzą na siłownie, oc...

źródło: comment_1594020841wl8gPE9735Buioa5H5Aahx

Pobierz
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Proponuje szybko znaleźć kobietę a nie k------o

@O2O2122: Bardzo ważne motto życiowe, mam to szczęście że zawsze odpychały mnie karyny i pustaki a kręciły szare myszki ale jak widzę do czego ślinią się znajomi no to cóż poradzić- prawie jak wskoczyć do lasu z Braszczu Sosnowskiego i Pokrzyw xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie do końca. Częściowo tak jest, co szczególnie widać (i słychać bo się czasem przyznają po co ćwiczą) po gówniarzach. Niektórzy są naprawdę zabawni, jak taki jeden Oskarek który mniej więcej połowę czasu spędza na prężeniu się przed lustrem pomiędzy seriami i strzelaniu fotek. Albo tacy którzy przed siłką fajeczka, po siłce kolejna. Niektórzy mają dość fanatyczne podejście i rozprawiają o tematach siłkowych bez przerwy (przeważnie typy o mordach
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jako 30+ pracujacy przy biurku juz z rozowym paskiem na stale w domu chodze na silke i biegam tylko i wylacznie zeby zwiekszyc swoja szanse dozycia emerytury
  • Odpowiedz
Śmieszą mnie chłopy co chodzą na siłownie

@mirko_anonim: a mnie śmieszą internetowe ograniczone p---y, które wrzucają taki wpis z anonima.

Nie znam żadnego chłopa, który by dla samego siebie: trzymał restrykcyjną dietę, chodził wcześnie spać żeby się wysypiać, unikał używek, regularnie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ogólnie wiadomo, ze dużo rzeczy się robi, żeby się komuś podobać. Ale akurat siłownia jest jedna z tych rzeczy, które ROWNIEZ robi się dla siebie. Jakbym mial do końca życia być sam, to i tak bym chodził na siłkę. Czemu? Bo odkąd chodzę, to mam więcej energii, lepiej się czuje, jestem sprawny. Znam typów w moim wieku (tuż przed 30), co jak wejdą dwa schodki, to juz zadyszkę łapią.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zawsze ćwiczyłem dla siebie. Zrobiłe przerwę (ślub, dzieci, dorosłe życie) i ostatnio znów zacząłem. Czuję że znów żyje, serio - bez tego przerzucania żelastwa po 30 zaczynasz się czuć jak g---o. W życiu są lepsze od rzeczy niz s--s i d--y. No ale do tego trzeba dojrzeć.
  • Odpowiedz