Wpis z mikrobloga

@Madass: MW, MW 2, Black Ops, tylko te pierwsze a nie remake. Z BF to Bad Company 2. A jeśli chcesz jakieś gry z poza tych serii to Titanfall 2 albo którakolwiek część Wolfenstein.
  • Odpowiedz
@Madass cod: black ops - świetna kampania, niewiele odstaje od mw2 (które jest mistrzostwem świata (ʘʘ)). może nie fps bo tpp ale ja zawsze pod względem fabuły polecam spec ops: the line - arcydzieło
  • Odpowiedz
@login4znaki: pozwolę się nie zgodzić z kolegą. Dobrze pamiętam jak w 2013 był jechany bf4 za słabą kampanię. No i to jak działał.
Jak jeszcze kampania bf3 jest jakaś i można od biedy ograć tak obie te kampanie nie mają startu do call of duty z tamtych lat.
  • Odpowiedz
@Madass: Polecam całą trylogię modern warfare (tą klasyczną oczywiście) i black opsa. Dobra skondensowana akcja, chociaż modern warfare 3 jest najsłabszy z całej trylogii mw.
  • Odpowiedz
@Madass: oryginalny pierwszy Modern Wafare i długo nic. Wyszedł parę lat temu remaster. Dwie pierwsze części CoD były fajne w swoim czasie, ale to już prehistoria. Można jeszcze sięgnąć po World at War i Black Opsa pierwszego. Potem to już raczej słabizna.

BF to liga niżej pod względem kampanii, chociaż BF 1 (ten pierwszowojenny) zaczyna się bardzo fajnie. Potem jest różnie, w zależności od historii (epizody nie są powiązane), ostatecznie
  • Odpowiedz
@Madass: w sumie to nie wiem, ale ludzie na steamie faktycznie skarżą się na jakieś błędy uniemożliwiające grę. Ja akurat ogrywałem go na ps4, bo wpadł z ps plusa i złego słowa nie powiem. Zarówno multi jak i kampania śmigały bez problemów. Na metacritic user score na poziomie 7.2 to też dużo jak na CoD. Widocznie coś jest nie tak z wersją pecetową, co też trochę dziwi, bo przecież cały
  • Odpowiedz