Aktywne Wpisy

źródło: spierdotrip
Pobierz
Całowały was ciotki na powitanie jak byliście dziećmi? Uważaliście to za obrzydliwe jak gruba stara ciotka Grażyna całowała was w policzek? To pomyślcie sobie jeszcze, że ta ciotka Grażyna tymi samymi ustami wieczór wcześniej robiła dobrze rubasznemu grubemu wujkowi Januszowi z niemytym siurem i wilgotną od potu dżunglą, w której sam Rambo straciłby orientację w terenie. A ona was nimi całowała, czaicie to? To jedyna kobieta, która całowała was w życiu.

Czy koszyk allegro ma ukrytą opłate za przechowywanie produktów? Nie wiem o co chodzi, bo zauważyłem, że ilekroć przetrzymam przez kilka dni produkty w koszyku, to mi cena rośnie. Ostatnio zrobiłem zakupy na ok 710 PLN i przetrzymałem te produkty dosłownie przez kilka dni i dziś patrze, a cena wynosu 810 PLN, mam wykupiony smart na cały rok
#pytanie #zakupy #allegro #kupujzwykopem #pieniadze #oszukujo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Sprzedający mogą sobie dowolnie zmieniać cenę przedmiotów, stąd tez zmiana wartości koszyka po pewnym czasie.
Wpakowanie czegoś do kosza nie gwarantuje stałej ceny
https://help.allegro.com/sell/pl/a/jak-zmienic-szczegoly-oferty-po-jej-wystawieniu-eKWorAom5uW#kup-teraz
co prawda w pewnym zakresie
Jak by nie było, jeśli Cię to pociesza, dużo jest w sieci osób które poczuły się oszukane w podobny sposób.
Ja obserwuję oferty, które mnie interesują i dostaję powiadomienia kiedy sprzedający obniża cenę. Bywało tak,że ktoś obniżał cenę, ja dostaję powiadomienie o niższej cenie, a on szybciutko znowu ją podwyższa. Ostatnio chciałem sprawdzić w jakiej cenie jest zestaw narzędzi, które kupiłem już kilka razy. Rok temu kupiłem je za 185 zł, jak