Aktywne Wpisy

odjutraodwyk +3
STOP! Kontrola szyi, nadgarstkow, zgiec lokci, tylow malzowiny usznej - co bylo psikane dzisiaj? U mnie los zadecydowal Tiziana Terenzi Foconero
#perfumy
#perfumy

WildAnimal +60
Nowy? Rodzaj oszustwa na olx
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
źródło: temp_file2318342066475934494
Pobierz

ale mając 7 lat widząć jak są jechani flem i earl w każdym odcinku gdzie się pojawią i ogólnie prawie każdy ciśnie każdemu zacząłem się wyśmiewać z dzieci w klasie podobnymi tekstami
dopiero ojciec co ze mną oglądał krowę i kurczaka mi wyjaśnił po pewnym czasie że tak nie wolno xd
Momma had a chicken, Momma had a cow, Dad was proud, he didn't care how" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po polsku brzmi: "Mama ma kurczaka, mama krówkę ma, Tata jest dumny, nie wiesz nawet ja"(????)
Mama urodzila kurczaka, mama urodziła krowę. Tata był dumny i nie zastanawiał
Jak spojrzy
@eleganckichlopak: Mama urodziła krowę, mama urodziła kurczaka, tata był dumny i nie obchodziło go jak. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@not_me: Nie wiem ile ogólnie jest prawdy w tym, ale Cartoon Netwoork w Polsce było w kategorii dla dzieci obok tych Mini Mini i ZigZapu zawsze zaś w UK podobno było
W UK było pasmo Adult Swim po 20 bodajże z kreskówkami bardziej dla dorosłych. Wpływało to
Bo Adult Swim należy do Cartoon Network. To pasmo programowe z własnym dyrektorem programowym.
Kwestia studiów animacyjnych to akurat co innego niż kwestia scenarzystów zatrudnianych przez producenta, czy nawet wytwórnię. Ale tu też powody są inne, pisałem o nich wyżej. Rynek jest teraz inny po prostu. Inne są realia produkcyjne, dystrybucyjne, inna jest widownia. Aktualny sposób konsumpcji treści po prostu nie sprzyja błędom. Nie ma pasm reklamowych i powtórek.