Aktywne Wpisy

zajsty +541
W 34 kolejce Harry Kane zdobywa hattricka.
Anglik kończy sezon ligowy 25/26 z wynikiem 36 goli w 31 spotkaniach.
Po raz kolejny, dzięki za wspólną zabawę.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Anglik kończy sezon ligowy 25/26 z wynikiem 36 goli w 31 spotkaniach.
Po raz kolejny, dzięki za wspólną zabawę.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL34
Pobierz
lubie-sernik +4
Jezu p------o mi się coś w głowie. Dwa miesiące temu się rozstałem z babą po 13 latach. Chciałem tego rozstania i go nie żałowałem.
Wczoraj popiłem ostro i dzisiaj jak wytrzeźwiałem to zacząłem się zastanawiać czy to była dobra decyzja i mam wątpliwości. Co się stało? Jeszcze zaraz zacznę tęsknić... K---a.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #rozstanie
Wczoraj popiłem ostro i dzisiaj jak wytrzeźwiałem to zacząłem się zastanawiać czy to była dobra decyzja i mam wątpliwości. Co się stało? Jeszcze zaraz zacznę tęsknić... K---a.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #rozstanie

https://www.youtube.com/watch?v=BgizFZd_LIY - pierwsza połowa
https://www.youtube.com/watch?v=wl80HEdx1f4 - druga połowa
@bastek66 , jak ci się podoba zrobienie z waifu
Ogólnie ta farmacja przyszłości jest niesamowita ;)
#buddycomplex #daisukinet #mechy #animenowysezon #anime #japonia #animacja #seriale #sunrise #youtube #daisuki
@80sLove: ale otaku ze mnie nie rób
Ok. Waifu... nie waifu... jak ci się podoba zwrot akcji? ;)
Wiadomo, w końcu koniec sezonu. Chodzi mi o to, czy dojdzie w końcu do zmiany frontu, czy dalej będziemy oglądać relacje Hiny i Bizona, jednego z najbardziej żałosnych prześladowców w historii anime?
Jedno muszę przyznać tej animacji - ma masę irytujących cliffhangerów na końcu odcinka, więc kolejne odkładanie tego, co nieuniknione mnie nie zdziwiłoby. Po przekabaceniu Hiny, scenarzyści musieliby znaleźć nowe pomysły na rozwój akcji, bo ani ona ani
Obecnie Sunrise chyba raczej nie porzuca serii mechowych w środku historii/wojny, a przynajmniej na takim etapie, jaki ma miejsce w Buddy Complex.