Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +184
Jak Legia dzisiaj przegra z Widzewem to jednemu wylosowanemu spośród pulsujących ten post Mireczkowi zamówię pizzę do 50 zł przez pyszne.pl.
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo

duzy_gracz +222
Minus 44.5 kg w 10 miesięcy bez tabletek. Sama dieta i trening siłowy plus spacery. Wegetarianizm zmniejszył mi apetyt. Całkowita abstynencja od słodyczy również. Jeszcze 40kg przede mną i lecę z czystą masą.
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
źródło: 1000010869
Pobierz

Dobrze wiesz co robić. Zacznij być odpowiedzialny za to co robisz i sumienie wykonuj swoje obowiązki
Leniu
@mirko_anonim: dalej mi sie nie chcialo czytac.
Po prostu starzy umra, zrobisz sie glodny to przestaniesz miec wywalone na klientow
https://www.youtube.com/watch?v=ezD_Vv8HLsw
@mirko_anonim: masz gleboka depresje i niedojrzalosc emocjonalna. Rodzice Cie musieli strasznie skrzywdzic, choby dobrobytem.
Najszybszy progres bys zrobil w szpitalu na oddziale dziennym
Skoro chodziłeś do psychologów i psychiatrów, to musiałeś być diagnozowany. Chyba, że nie przeszedłeś całego procesu, czasem postawienie prawidłowej diagnozy trochę zajmuje.
Przede wszystkim zacznij od tego, powinieneś wiedzieć z czym się zmagasz.
Nie wiem czym mnie rodzice skrzywdzili. Żadnego dobrobytu nie było. Ale nie było też biedy. Ojciec robił w fabryce całe życie na tokarkach i frezarkach, mama pielęgniarka. Mieszkanie w bloku. Miałem minimum, ale nic ponad to. A nawet zdarzało się, że funkcjonowałem bez telefonu bo po
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@programista15cm: no tu akurat byś mógł doczytać xd
Jestem głupi i nie kupiłem. Jakoś mnie to przerosło + wytłumaczyłem sobie w głupiej głowie, że przecież teraz młodzi nie chcą mieszkań tylko wynajmować... No debil jestem wiem. Za dużo internetu.
────────