Aktywne Wpisy
Nurbon +449
#pokazpsa #pies #psy #zalesie i jednocześnie #chwalesie
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
źródło: 11087
Pobierz
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Picrel - dziwnym trafem w ciągu 2 miesięcy cena mieszkania spadła z poziomu limitu (794 000zł) do 650 000zł, -18% w 2 i pół miesiąca XD koniec programu pompowania cen zwanego dla niepoznaki bk2% czyni cuda XD
#nieruchomosci
źródło: pompa XD
Pobierztymczasem janusze:
Dla uproszczenia obliczeń przyjmijmy 100% finansowania.
Kredyt 2% - 794k - 30 lat - rata stała 2934 PLN/mc
Kredyt 7% - 650k - 30
Dla 794k na 2% po 10 latach masz spłacone 213870,50 PLN, czyli 26,94% kapitału
Dla 650k na 7% po 10 latach masz spłacone 92219,49 PLN czyli 14,19% kapitału.
Gdyby niektore Mircy (wszyscy wiemy ktore) posiwiecily ekwiwalent czasu mirkowania na nauke czegos dochodowego to by nie musialy czekac na spadek cen ¯\(ツ)/¯
Kto przespał bekę ten zmarnował sobie życie i nawet nie myśl że było inaczej.
Teraz to wynajem powinien lecieć na ryj skoro tyle osób zostało ściągniętych z wynajmu.