Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
darknightttt +336
Ale miałam porytą sytuację xD W trakcie spaceru chciałam wypić kawę. Obok była zwykła, mała kawiarnia. Zamówiłam, duża kawa 18zł, kelnerka elegancko przynosiła chwilę później. Piłam ją może z 5 minut no i skinęłam głową w stronę kelnerki, że chce zapłacić już. Wyjmuje 50zł, wkładam do pudełeczka który przyniosła i ona sobie z tym poszła i nie wróciła xDD
Karinka uznała, że taki napiwek jej się należy i #!$%@?. Oczywiście upomniałam się
Karinka uznała, że taki napiwek jej się należy i #!$%@?. Oczywiście upomniałam się
Po #!$%@? to życie wstajesz stres śpisz stres.Nie czuje szczęścia, nie mam motywacji. Po prostu chciałbym nie istnieć, ale odziwo nie mam ostatnio żadnych myśli samobójczych. Cud jakiś. Brak sensu mojego i waszego życia mnie przeraża. Wizja wiecznego nieistnienia jest straszna jak i kojąca. Zależy jak patrzeĉ. Jestem bombardowany przez informacje z wielu serwisów. Wchodzę w interakcje z ludźmi z całego świata. Tego wszystkiego jest za dużo. Nasze mózgi nie są stworzone do interakcji z tak wieloma ludźmi. Skala świata mnie poraaż. Czuje się malutkim polaczkiem robaczkiem, bez którego ten świat i tak poleci do przodu. Totalnie zbędny. Nie ważne co bym robił, zawsze znajdzie sie ktos lepszy. Wszechobecny wyścig szczurów. Udawanie miłych, kiedy tak na prawde cieszymy się z upadku innych. Agresja i rywalizacja jest w nas wbudowana. Nasza genetyka jako zwierząt społecznych tak już działa. Rządzą nami prawa przyrody chemia i fizyka impulsów elektrycznych w naszych mózgach. Może fizyka kwantowa pokazała, że świat nie jest deterministyczny tak jak sądziliśmy, ale nie za bardzo zostawia miejsce na wolną wolę. Prawda jest taka, że bog gra w kości, a my jesteśmy nic nieznaczacymi pionkami.
Przez te tagi codziennie przetacxa się przytłacxająca ilość postów, a w nich masa cierpienia. Odstawienie wykopu i niekarmienie sie tymi informacjai bardzo pomaga.Jeżeli komuś siè to udalo przeczytać to grarulacje. Ale po #!$%@? siedzusz na wykopie i czytasz te zbędne informacje. Po co ładujesz się negatywną energią. Możesz w tym czasie robic cos rozwijajacego, ale na koncu i tak nie bedzie to w sumie miec żadnego znaczenia.
Ograniczmy to cierpienie, bądżmy dla siebie wyrozumiali pomagajmy sobie, ale pamietajmy, że nie każdemu da się pomóc. Dla wielu gra w kości przez boga kończy się tragicznie. Nie przekazujmy tej zarazy zwanej życiem dalej. Podejmi właŝciwą decyzje! Żartuje, bo oczywiście nie masz na nic wpływu. Wolna wola to tylko złudzenie. #antynatalizm
#!$%@? z takim życiem.
#depresja #pregabalina #narkotykizawszespoko #samobojstwo wołam wszystkich plusującyxh mój ostatni [post] @Creatine @SzaryKoniecPrzyprawy @Multikonto3210 @baton967
@baton967 no na r
@ZabyWkaluzyWlesie: Jedyne co potrafisz to wyszydzać, budować strawmany i wykręcać się z ciężaru dowodu. Dajesz, "taką jaka jest", czyli jaką? Co się dzieje ze świadomością po śmierci organizmu? Kiedy i jak powstaje świadomość? Uwaga, będę pytał o dowody.
@Klusiu_: Iiiii w koło macieju. Ogarnij się. To ty twierdzisz, że nie istnieje. Ty jesteś twierdzący. Ciężar dowodu jest na tobie. Udowodnij.
W ogóle w tym komentarzu znów tak brzydko widać, jak kompletnie się nie zastanawiasz co piszesz, że mam tego dość. Nie potrafisz nawet przeczytać ze zrozumieniem tego co piszę. Gdyby nie to, że OP pewnie to sobie czyta albo przeczyta,
@Klusiu_: Że nie masz żadnego prawa twierdzić, że takowy z pewnością nie istnieje. A co za tym idzie, nie masz żadnego prawa przedstawiać antynatalizmu jako prawdy, logiki, nauki czy co tam jeszcze wyrabiacie. Wyłącznie jako kolejną niepotwierdzoną religię.
xD możemy sie tak przerzucać "ciężarem dowodu", jeśli naprawde tego chcesz żebym udowadniał coś co NIE ISTNIEJE to będzie to długa rozmowa bo takich rzeczy jest nieskończona ilość. To w pełni racjonalne nie brać pod uwagę takich rzeczy. Czy ty naprawde w swoim codziennym życiu bierzesz pod uwagę możliwość że istnieje bóg który
@Boreas_Linvail: Jak ludzie nie spłodzą człowieka, to człowiek się nie urodzi. To jest prosty fakt - koniec dowodu.
Co do odwracania ciężaru dowodu, to już kręcisz fikołki. Udowadnia się istnienie, a nie nieistnienie. Gdy coś nie istnieje, to po prostu tego nie ma i nie ma czego udowadniać. Nikt nigdy w żaden sposób nie zaobserwował, ani nie dowiódł istnienia duszy - nawet nie był blisko.