Aktywne Wpisy

Ballabird +572

SoplicaTadeusz +59
Zastanawiam się czy gdybym zamontował sobie kamerkę w samochodzie to w przypadku zarejestrowania jakiegoś łamania przepisów na drodze mogę to zgłosić na policję? Tzn czy moje nagranie z kamerki może być wykorzystane jako podstawa do ukarania np. jakiegoś idioty wyprzedzającego na ciągłej? Zainspirował mnie do tego komentarz @cwlmod który chwali się i jest bardzo dumny ze swojego łamania przepisów i narażania życia niewinnych osób na niebezpieczeństwo. Gdybym mógł pomóc ukarać chociaż

źródło: temp_file2210496656479150415
Pobierz
Po h-j to życie wstajesz stres śpisz stres.Nie czuje szczęścia, nie mam motywacji. Po prostu chciałbym nie istnieć, ale odziwo nie mam ostatnio żadnych myśli samobójczych. Cud jakiś. Brak sensu mojego i waszego życia mnie przeraża. Wizja wiecznego nieistnienia jest straszna jak i kojąca. Zależy jak patrzeĉ. Jestem b----------y przez informacje z wielu serwisów. Wchodzę w interakcje z ludźmi z całego świata. Tego wszystkiego jest za dużo. Nasze mózgi nie są stworzone do interakcji z tak wieloma ludźmi. Skala świata mnie poraaż. Czuje się malutkim polaczkiem robaczkiem, bez którego ten świat i tak poleci do przodu. Totalnie zbędny. Nie ważne co bym robił, zawsze znajdzie sie ktos lepszy. Wszechobecny wyścig szczurów. Udawanie miłych, kiedy tak na prawde cieszymy się z upadku innych. Agresja i rywalizacja jest w nas wbudowana. Nasza genetyka jako zwierząt społecznych tak już działa. Rządzą nami prawa przyrody chemia i fizyka impulsów elektrycznych w naszych mózgach. Może fizyka kwantowa pokazała, że świat nie jest deterministyczny tak jak sądziliśmy, ale nie za bardzo zostawia miejsce na wolną wolę. Prawda jest taka, że bog gra w kości, a my jesteśmy nic nieznaczacymi pionkami.
Przez te tagi codziennie przetacxa się przytłacxająca ilość postów, a w nich masa cierpienia. Odstawienie wykopu i niekarmienie sie tymi informacjai bardzo pomaga.Jeżeli komuś siè to udalo przeczytać to grarulacje. Ale po h-j siedzusz na wykopie i czytasz te zbędne informacje. Po co ładujesz się negatywną energią. Możesz w tym czasie robic cos rozwijajacego, ale na koncu i tak nie bedzie to w sumie miec żadnego znaczenia.
Ograniczmy to cierpienie, bądżmy dla siebie wyrozumiali pomagajmy sobie, ale pamietajmy, że nie każdemu da się pomóc. Dla wielu gra w kości przez boga kończy się tragicznie. Nie przekazujmy tej zarazy zwanej życiem dalej. Podejmi właŝciwą decyzje! Żartuje, bo oczywiście nie masz na nic wpływu. Wolna wola to tylko złudzenie. #antynatalizm
C--j z takim życiem.
#depresja #pregabalina #narkotykizawszespoko #samobojstwo wołam wszystkich plusującyxh mój ostatni [post] @Creatine @SzaryKoniecPrzyprawy @Multikonto3210 @baton967
źródło: 1706916980013517
PobierzSiedzę na wykopie dlatego, żeby widzieć, że nie tylko ja mam p--------e.
Zimne poty, drgawki, brak apetytu wręcz nudności. Ja nie dam rady odstawić z dnia na dzień, ale nie to jest problemem. Tak jak pisałem prega mnie wspomaga w ciężkich chwilach. Nie chce jej do końca odstawić. Próbuję ją
Ja mam takie okresy na przemian, raz właśnie taka pustka, a raz takie z myślami
- że są męczennikami
- edit: jeszcze, że są "nowi"
- że to ja ich sprowadzam
- że to jest piekło
- oraz, że robię X dla zaspokojenia
@Boreas_Linvail: sorry nie mogę się powstrzymać 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Jako owoc związku moich rodziców. Mogę bez wahania powiedzieć, że wolałbym się nie urodzić. Nie warto było.
@Mi_Amas_Linukson: Ponieważ pisałeś, że nie chcesz się kłócić, powtórzę tylko, szczerze: Przykro mi. Wszystko czego potrzebujesz już wyżej napisałem.
Ok odpuszczę. Dotrzymam słowa.
@Mi_Amas_Linukson: Mistrzu, mam wrażenie, że niepotrzebnie bierzesz moje słowa za złą monetę. Ja tylko próbuję być maksymalnie w porządku wobec Ciebie, na swój sposób. Odpuszczaj, nie odpuszczaj, rób co chcesz. Ja Ci zawsze odpiszę. Tylko chciałem zaznaczyć, że nie zamierzam Cię tu piłować.
Ale chociaż humor dopisuje ostatnio to troche mniej się uzalam nad sobą hehe