Aktywne Wpisy
tfujstarypijany2137 +459
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Damianowski +93
Pierwsze oznaki życia po 30stce, kiedy zachwycasz się patelnią ze stali nierdzewnej XD
#gotowanie #gotujzwykopem #zyciepo30
idealna #jajecznica w komentarzu... a raczej idealnie usmażone jajka xD
#gotowanie #gotujzwykopem #zyciepo30
idealna #jajecznica w komentarzu... a raczej idealnie usmażone jajka xD

źródło: 472323505_8922706157811023_5222260294814252406_n
Pobierz
Po h-j to życie wstajesz stres śpisz stres.Nie czuje szczęścia, nie mam motywacji. Po prostu chciałbym nie istnieć, ale odziwo nie mam ostatnio żadnych myśli samobójczych. Cud jakiś. Brak sensu mojego i waszego życia mnie przeraża. Wizja wiecznego nieistnienia jest straszna jak i kojąca. Zależy jak patrzeĉ. Jestem b----------y przez informacje z wielu serwisów. Wchodzę w interakcje z ludźmi z całego świata. Tego wszystkiego jest za dużo. Nasze mózgi nie są stworzone do interakcji z tak wieloma ludźmi. Skala świata mnie poraaż. Czuje się malutkim polaczkiem robaczkiem, bez którego ten świat i tak poleci do przodu. Totalnie zbędny. Nie ważne co bym robił, zawsze znajdzie sie ktos lepszy. Wszechobecny wyścig szczurów. Udawanie miłych, kiedy tak na prawde cieszymy się z upadku innych. Agresja i rywalizacja jest w nas wbudowana. Nasza genetyka jako zwierząt społecznych tak już działa. Rządzą nami prawa przyrody chemia i fizyka impulsów elektrycznych w naszych mózgach. Może fizyka kwantowa pokazała, że świat nie jest deterministyczny tak jak sądziliśmy, ale nie za bardzo zostawia miejsce na wolną wolę. Prawda jest taka, że bog gra w kości, a my jesteśmy nic nieznaczacymi pionkami.
Przez te tagi codziennie przetacxa się przytłacxająca ilość postów, a w nich masa cierpienia. Odstawienie wykopu i niekarmienie sie tymi informacjai bardzo pomaga.Jeżeli komuś siè to udalo przeczytać to grarulacje. Ale po h-j siedzusz na wykopie i czytasz te zbędne informacje. Po co ładujesz się negatywną energią. Możesz w tym czasie robic cos rozwijajacego, ale na koncu i tak nie bedzie to w sumie miec żadnego znaczenia.
Ograniczmy to cierpienie, bądżmy dla siebie wyrozumiali pomagajmy sobie, ale pamietajmy, że nie każdemu da się pomóc. Dla wielu gra w kości przez boga kończy się tragicznie. Nie przekazujmy tej zarazy zwanej życiem dalej. Podejmi właŝciwą decyzje! Żartuje, bo oczywiście nie masz na nic wpływu. Wolna wola to tylko złudzenie. #antynatalizm
C--j z takim życiem.
#depresja #pregabalina #narkotykizawszespoko #samobojstwo wołam wszystkich plusującyxh mój ostatni [post] @Creatine @SzaryKoniecPrzyprawy @Multikonto3210 @baton967
źródło: 1706916980013517
PobierzMam wrażenie, że ty szukasz po prostu poglądu który sprawi, że poczujesz się dobrze, antynatalizm sprawia, że czujesz się
@Boreas_Linvail: Bardziej to zarżnąłeś prawdę na ołtarzu wyparcia. Ja to rozumiem, prawda jest miażdżąca.
@Boreas_Linvail: ahahahaha :D dobre! Sądy też powinny rozważać tę możliwość podczas osądzania obowiązku alimentacyjnego np? :D a przed chwilą sam pisałeś coś o założeniach bez dowodów czy coś? :D o ludzie... nie do wiary.
źródło: b57af5f01e1628c05ab85f3ea1ace6e8
Pobierz@Boreas_Linvail: Problem jest taki, że tutaj zakładasz istnienie duszy - to nie jest nic więcej niż pogląd narzucony przez religię, który nie ma żadnego dowodu. Ktoś to wymyślił, a ty na ślepo w to wierzysz, bo ci powiedzieli. Na proste stwierdzenie, że dwóch ludzi spładza/tworzy człowieka wyskakujesz z "A może jest
Kierujmy się cudowną nieskazitelną, moralnie doskonałą antynatalistyczna logiką i rozje*my całe życie na Ziemii albo lepiej gwałćmy dzieci zamiast je płodzić jak Twoi kumple z tagu sugerują, genialny pomysł :D
źródło: temp_file5934243500586795923
PobierzTypowe antynatalistyczne odwracanie burden of proof. Niczego nie zakładam. To antynatalizm zakłada, że dusza NIE istnieje. Na to tak samo nie ma dowodu, jak na istnienie duszy; a ciężar dowodowy zawsze spoczywa na twierdzącym, nawet, jeśli twierdzi, że coś NIE istnieje. Ja tylko zauważam, że to
Wystarczy, że poproszę cię o udowodnienie, że jest możliwe nie ZAistnieć. Puf. Koniec. Bo jedyne, co wtedy robicie, to miotacie się, że to jakimś cudem ja powinienem udowodnić
Co do tego
@Klusiu_: Nie, to twoje uprzedzenie przez ciebie przemawia. Twierdzę, że to znaczy, że antynatalizm ma dokładnie taki sam poziom wiarygodności, jak megawonższ i kościół katolicki. A JEŚLI preegzystencja jest prawdą, na co nie ma twardego dowodu, to wtedy antynatalizm jest fałszem.
Iiii dalej klasyczne odwracanie ciężaru dowodowego. Mówimy teraz o antynatalizmie. Jeśli chcesz twierdzić, że macie w nim rację, to dowiedź najpierw jego założeń. Ciężar dowodu
@Klusiu_: Heh, ty się zacietrzewiasz nawet na teorie, które nauka traktuje bardzo poważnie, jak widzę. W świecie nauki przyznawanie się do hipotezy symulacji nie jest niczym wstydliwym. Wiele osób tak myśli. Nawet "brain in a vat" jest traktowany dość poważnie. Serio całym twoim światopoglądem jest kpienie z innych możliwości jak ta,
@Nemayu: Ach. Tu jeszcze taki brzydki kwiatek. No nie. Nie wierzę w to ślepo. Nie czytałeś, co pisałem? Zostawiłem wszystko, co mi powiedzieli. Nieco dramatycznie przyrównałem to do ofiary na ołtarzu prawdy. Doszedłem do tego sam.
Co do hipotezy symulacji to nie mam z nią problemu dopóki nie staje się "argumentem" który ma podważać że wogóle cokolwiek jest prawdą czy że jest moralne bo z tego co rozumiem to właśnie tym się staje, argumentem który ma rozmyć antynatalizm, że "niby w
Megawonższ był po to, żeby Ci pokazać absurd sytuacji. Czasami używam też zamiennie FSM i kościoła Jedi. Kościół katolicki też ma swoje "przesłanki". Tak samo Islam, buddyzm i tak dalej, i tak dalej. W sferze dowodów jesteście równoprawni zarówno z wonższem jak i z KK i innymi, dowolnymi, nieskończonymi opcjami i pomysłami na bogów czy