Aktywne Wpisy

kingcel +7
czy woń stolca w izbie może wpływać negatywnie na jakość snu?

Wojciech_Skupien +113
Syn lvl 5 zaprosił sobie kolegę na chatę, stoję w kuchni i słyszę jak mówi mu "a mój tata to mój przyjaciel i on potrafi wszystko".
W jednej sekundzie zrobiło mi się ciepło w sercu.
I zamiast na tym skończyć, to musiał podkoloryzować i ryczy: "Tato! Stań na rękach bo Stasiu nie wierzy!".
Moje zdolności negocjacyjne z pięciolatkami są nikłe, więc podjąłem się tej próby by bronić swojego imienia w oczach syna
W jednej sekundzie zrobiło mi się ciepło w sercu.
I zamiast na tym skończyć, to musiał podkoloryzować i ryczy: "Tato! Stań na rękach bo Stasiu nie wierzy!".
Moje zdolności negocjacyjne z pięciolatkami są nikłe, więc podjąłem się tej próby by bronić swojego imienia w oczach syna

@mirko_anonim: a każdy gość jakiego poznajesz musi być taki jaki ty chcesz żeby był? No to ten nie jest.
@mirko_anonim: czasem możesz część swoich uczuć wyjaśnić skąd się wzięły, a część to są przeczucia których źródła nie znasz
Jak się z nim nie czujesz dobrze, to bez konsekwencji możesz się z nim rozstać, zaufać swojej intuicji.
Żadne z was nic nie traci
@mirko_anonim: jak jako kobieta szukasz na #tinder to chyba ta
@sprawdzajacy: a to niby dlaczego? ja poznałam tam kilka super facetów, trzeba tylko zrobic dobra selekcje
z jednym bylam prawie 4 lata, a z innymi mimo ze nie zaiskrzylo to mam kontakt do dzis ¯\(ツ)/¯
@Frettka: hah on glupi
@Frettka: no to niby prawda, ale jako kobieta wystarczy po prostu nie siedzieć w domu i tak znajdą się ciekawi
@Kitku_Karola: xd wszystko dobrze piszesz ale z tym to przegielas - logika nie cialo