Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +30
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

@AusserKontrolle: Ktoś się przejmuje że go nazwą tchórzem? Tchórz wyjedzie do Niemiec, będzie mieszkał w czystym ładnym mieszkanku, zarobi sobie na fajny samochód, wakacje i wyjścia z kumplami, a prawdziwy patriota zginie na ziemi obok psiego gówna. Biorę tchórzostwo w ciemno.
@AusserKontrolle: Ale tutaj to popłynąłeś, wklejacie stare jedne i te same zdjęcia ze szkolenia i piszecie takie głupoty ze masakra, rozumiem ze chcesz zdyskredytować Polską armię bo taki ejst twój cel ale piszez w tym przypadku głupoty
@Ivan_Sekal Wg twojej logiki Ukraincow tez nikt nie powinien przyjmowac, bo wiedzą, że jak Ukraina padnie to potem Polska i NATO, a jakoś zupełnie tak nie ma. Ukraincom, którzy uciekli Kanada daje 5 tys dolatów na start, a tym co nie uciekli to ich własni obywatele kopa w brzuch i na furgonetkę.
Nikt nie będzie nikogo
@Adkos: Może tak, może nie. Najpierw trzeba wyrwać się z Polski za wszelką cenę.
@AusserKontrolle: xD