Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +232

Znacie jakieś sprawdzone sposoby jak się ich pozbyć? Budzę się codziennie pogryziony, ślady krwi na piżamie widoczne. Przeszukałem całą piwnice, listwy przypodłogowe posciagałem, wszystko pomyłem, łóżko wybebeszyłem i nie mogę ich znaleźć.
#pytanie #pytaniedoeksperta #mieszkanie #sprzatanie #sprzatajzwykopem #zalesie
Gdzieś na internecie przeczytałem że potrafią pokonać około 15 metrów do swojej ofiary takze nie koniecznie to musi być moje łóżko.
Jedyne wyjście to zamówić firmę która się ich pozbędzie i zrobić remont. Pluskwy potrafią zagnieździć się w szparach między panelami, w obiciach mebli, w szparach na meblach.
To, że to jest problem ludzi brudnych czy bałaganiarzy to mit. To gunwo można przynieść z hotelu a nawet może Ci