Aktywne Wpisy

pepepanpatryk +890
Możecie mówić na mnie freethinker ale jak wszedłem na ten live i zobaczyłem cała ta śmietankę influenserska i wszystkich oświeconych celebrytów to aż mnie obrzydzenie wzięło. Szczególnie Borys Szyc wzywający swoich kolegów miliarderów "rzućcie parę baniek it's just money", odkleja totalna ale ważne że syn gra w golfa a kolega jest w Australii, kumacie w Australii!
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A

miodeksmrodek +1310
Zachęcam do dołączenia do akcji, która zniszczy #konfitura raz na zawsze.
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
źródło: IMG_1429
Pobierz

#nieruchomosci
źródło: temp_file2069844904636151186
PobierzLokatorzy powinni też wymienić instalację kanalizacyjną - bo każdy tam sr4 więc brudzi - i elektryczną bo każdy podłącza swoje sprzęty np. ładowarkę.
źródło: 2024-03-14 09_25_35-antidust suit microchip production
PobierzPrzy niemieckim rynku wynajmu to my jesteśmy republika bananową
źródło: tyle-to-nie-nie-no
Pobierzźródło: temp_file1687494614392785969
PobierzW Polsce w przypadku mieszkań z TBS lub podobnych programów również tak jest
Ale ty chociaż widzisz twój beton, powietrze w środku, elegancka inwestycja
@Glikol_Propylenowy: Ty to specjalnie robisz? Dosłownie to same zdanie z Twojego linka, tylko nie przycięte.
"Zgodnie z art. 675 par. 1 kodeksu cywilnego po zakończeniu najmu najemca obowiązany jest zwrócić rzecz w stanie niepogorszonym; jednakże nie ponosi odpowiedzialności za zużycie rzeczy będące następstwem prawidłowego używania"
...