Wpis z mikrobloga

Możecie mówić na mnie freethinker ale jak wszedłem na ten live i zobaczyłem cała ta śmietankę influenserska i wszystkich oświeconych celebrytów to aż mnie obrzydzenie wzięło. Szczególnie Borys Szyc wzywający swoich kolegów miliarderów "rzućcie parę baniek it's just money", odkleja totalna ale ważne że syn gra w golfa a kolega jest w Australii, kumacie w Australii!

Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.

A cała ta cholota influenserska? Oni sami są rakiem, który niszczy mózgi dzieciakom i młodzieży, "ale przecież zbiórka, pomagają"

Idź pan w ch....

Jeszcze przed chwilą widziałem ktoś porownywal zdjęcie tego chłopaka do zdjęcia Ś.P prof Religii... O ile to nie trol to ja nie rozumiem co trzeba mieć w głowie, żeby wpaść na takie coś...

#latwogang
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pepepanpatryk: darcie mordy do ekranu przez kilkudziesięciu chamów i swołocz bije brawo, bo przecie na dzieci dajo zamiast systemowej pracy u podstaw. Polska mentalnie to dalej sowiecka republika. I WOŚP to jest też dokładnie ten sam level wiochy.
  • Odpowiedz
@pepepanpatryk: podobnie xD chociaz sam fakt, ze to sobie niektorzy ogladali to spoko, ale ta niezdrowa podjarka i atakowanie kazdego kto osmiela sie tym nie podniecac to dopiero s----------e umyslowe

Tez czuje sie jak freethinker jakis jak doslownie wszyscy, telewizja, normicy znajomi na instagramie wszyscy relacje ze siedza i to ogladaja, a ja wolalem isc na rower i potem w chacie na konsoli pograc i jakos dziwnie sie czulem majac
  • Odpowiedz
@yahoomlody: niech każdy robi co chce. Dopóki tylko nie każe drugiemu od razu uważać ze coś jest super i nie można powiedzieć, że coś nie działa.

@Sathanas_Gloriam Ty byłeś w jakiejś sowieckiej republice? Mentalnie jesteśmy zdecydowanie dalej i gonimy zachód czy Ci się to niektórym podoba czy nie.

Problem jaki mamy to fakt, że nikt nie chce ruszać od dawna pewnych tematów które są problemem bo to od razu
  • Odpowiedz
@pepepanpatryk: W tej całej akcji najbardziej niesamowite jest to że oni myślą że walczą z rakiem. Jedynie co robią to finansują przemysł medyczny, prowadzony przez zło tego świata (Rockefellerów).

Walczyć z rakiem trzeba poprzez zmianę systemu. Ale to już trudniejsze, no i nie można się polansować.
  • Odpowiedz
  • 36
bo przecie na dzieci dajo zamiast systemowej pracy u podstaw

@Sathanas_Gloriam: przecież tam w pewnym momencie gość wyzywał płacenie podatków że to złodziejstwo XDDDD
Po zbiórce jeden z drugim zagłosuje na Memcena bo przecież NFZ to kradnie tylko a potem zdziwienie
  • Odpowiedz
@pepepanpatryk: wytłumacz mi proszę w jaki sposób oni jebia państwo na podatkach?
Jak masz jakieś info to zrób donosik i urząd skarbowy już się upomni o swoje

• Odpowiedz
@pepepanpatryk: mi się podobały igrzyska atencji i przy okazji zbiórka. Gdzie widać tu jak na dłoni że ludzie są zdolni zrobić wszystko dla chwili uwagi.
Ta zbiórka to jest fenomenem socjologiczno-kulturowym. I fajnie jakby zostało to przebadane jak działa tłum ale poprzez internet. Oraz byłaby wstępem do zmian w społeczeństwie.
  • Odpowiedz
@yahoomlody: @pepepanpatryk też mam podobne podejście co pisałem tutaj na wykopie i o dziwo spotkało się to w miarę ze zrozumieniem, zorzumiania wśród rodziny i znalazłem.

Według nich jak płacą hajs na chore dzieci to jest wporządku xD mogą dalej kręcić korbą dzieciom w głowach pokazują peezdy na onlyfrajers i lejąc się po mordach w walkach w klatkach ku uciesze w więkoszści widowni nieletniej. O erozji życia społecznego, rodzinnego,
  • Odpowiedz
@Notes: friz ma fundacje rodzinna i nie ma swojego majatku i zeby unikac placenia podatku to jego majatek to fundacja. Dodatkowo z pieniedzy podatnikow dostal 5 mln zlotych na badania odnosnie AI

I nikt nie mowi ze to jest nielegalne, ale jest w c--j niemoralne i nieuczciwe wobec "normalnych" ludzi
  • Odpowiedz
@pepepanpatryk: Bo w Polsce juz dawno ludzie zostali zaprogramowani tak ze robiac male rzeczy mysla ze zmieniaja swiat. Dej 10zl raz w roku to walczysz z chorobami całego swiata. Ogladaj jedyna sluszna tv za rublika jestes patriota. Tak jest latwiej
  • Odpowiedz
@yahoomlody: jest to legalne ale nie moralne. Dlatego bardzo dobrze że tam był bo może swoją próba wybielenia się spowodował że będzie szerszą dyskusja na takie tematy. Dlaczego ludzie na etatacie płacą składki a fundację albo przedsiębiorcy nie albo mają niskie składki. Żyjemy w jednym spoleczeństwie i niesie to ze sobą przywilije jak i konsekwencje.
  • Odpowiedz
przecież tam w pewnym momencie gość wyzywał płacenie podatków że to złodziejstwo XDDDD

@Morf: Bo to jest złodziejstwo. Istnieje VAT. Dochodowy to okradanie człowieka z jego pracy.
  • Odpowiedz