Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 168
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

-Andrzej, spakowałem Ci na wycieczkę do Moskwy kanapki i 100 helikopterów.

-Po co?

-Żebyś miał co jeść.

-A helikoptery?

-No przecież spakowałem...

@Kagernak:
  • Odpowiedz
@Kagernak:
super skrót ze spotkania ;)
nie przebije jednak wczorajszego materiału z Polsat News w którym opowiadali o 25 leciu Polski w NATO,
trochę bla bla bla i jeb po materiale z wizyty u na tamten czas prezydenta US i A, Billa Clintona, nagranie Wałęsy: I ja mu wtedy powiedziałem Bill musisz nas przyjąć do NATO.
No ja p------e ten facet się nigdy nie zmieni. Nic tylko zawdzięczać jemu wszystkie
  • Odpowiedz
@mial85: do tego obecna wojna dwóch równorzednych sił pokazała, że śmigłowce bojowe są #!$%@? warte i przyszłość to rakiety + drony, ale wykopki się cieszą, ze będą apache. Ładowanie się w nie dziś nie ma sensu, a przecież będzie to sprzęt na z 30 lat do przodu, więc będą tylko wypadać gorzej. Rakiety, szczególnie dalekiego zasiegu z tego zakupu to co innego, super zakup.
  • Odpowiedz
produkować swoje i budować fabryki u siebie

@mial85: zdajesz sobie sprawę, jaki to jest trudny proces? Zdajesz sobie sprawę, ze one sa potrzebne na juz? Zdajesz sobie, ze amerykańskie sprzety to w zasadzie najlepsze na rynku sprzety? Kucostwo az się wylewa z twoich komentarzy. Tak świat nie działa
  • Odpowiedz
@Goijden: Widzisz bo to nie o to chodzi. Skoro OD ZAWSZE wypełniamy wytyczne w kontekście wydawanego PKB na wojsko, które wymaga od nas NATO wymagało by się zapytać Gdzie podziała się kasa skoro Pisiory a teraz platformiarze robią zakupy na rympał?
  • Odpowiedz