Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 168
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Little_Makak: zobacz z jakim elementem ja się tu muszę użerać po komentarzach na moje posty, takim ludziom trzeba tak pokazywać problemy w takiej hiperboli żeby zrozumieli
  • Odpowiedz
@Kagernak no nieźle sie Amerykańce ustawili. Wszyscy zadowoleni. Na drugim biegunie jest rosja do ktorej ludzie boja sie latać a szef poszukiwany jest listem gończym. Erytrea poprosila ich o jakieś bazooki ale nawet tego nie uda sie zrealizować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mial85: Kumpel jest pilotem śmigłowcow to dalej latają na starych sowieckich. Ile to już lat były obiecane najpierw caracale i PiS, zablokował. Według mnie to jest jedna z pierwszych potrzeb jak przerzucić szybko jednostki specjalne? najlepiej śmigłowcem
  • Odpowiedz
@Harven: w takim razie równolegle z ogłoszeniem takich zakupów powinny być jakieś plany że Amerykanie będą inwestować w Polsce albo coś
  • Odpowiedz
@Lambo994: taki biznes zrobiliśmy że oni mają napompowaną zbrojeniówkę a my? Jakieś amerykańskie inwestycje? Coś będą tutaj budować? No nie
  • Odpowiedz
@krash: Chyba akurat do przerzutu jednostek specjalnych to mamy, już od czasów PRLu to specjalizowaliśmy się w tym. Tu raczej jest mowa o śmigłowcach szturmowych, które mają miejsca tylko na dwóch pilotów.
  • Odpowiedz
@mial85: I Ty sie jeszcze masz za mądrzejszego w tej dyskusji xD
Liczę ze jesteś ruSSkim trollem, bo wstyd mówić o Tobie że jesteś Polakiem.
  • Odpowiedz