Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +24
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
psycha +63
Tym razem mi nie umkniesz, Dionizy
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Pamiętajcie młodzieży. Prawdziwe życie to uprawianie prostytucji albo zostanie patoinfluencerem z MMA. Wówczas stać Was będzie na mieszkania i dyktowanie cen takim g*wno zawodom jak strażak czy pielęgniarka.
Wolny rynek mordo! Elo!
#gospodarka #nieruchomosci #mieszkanie
A patologia odnośnie rynku mieszkań to robota polityków którzy robią sobie biznes z deweloperami. Jeśli ktoś ma własny interes i w czymś mocno lobbuje to naprawdę jest w stanie doprowadzić do patologii. Już to widzieliśmy nie raz..
https://ebookpoint.pl/blog/landlord-kim-jest-i-czemu-warto-nim-zostac-148
Się niektórzy obudzili :P
Ja zachodzę w głowę jak ktoś przy zdrowych zmysłach jest w stanie wydać na oglądanie tych patusiarskich gal choćby złotówkę xD. Mam nadzieję że gdyby mi coś takiego kiedykolwiek przyszło do głowy to mnie na b-----h wywiozą do Choroszczy. Na stałe!
@pwone: W granicach rozsądku to rozumiem, że nie robi graffiti na ścianach bo mu się podoba, albo nie hoduje grzyba bo twierdzi, że ma właściwości prozdrowotne xd Kilka razy mieszkałem z właścicielem na mieszkaniu(ciężkie początki na studiach) i to co odpieralali to jakiś nieśmieszny żart. Nie kąpiemy się dłużej
Tymczasem realia są takie, że "landlordzi" wynajmują mieszkania ze stratą. Przy tych cenach mieszkań sama cena wynajmu jest śmieszna. Podstawowy remont mieszkania to 100k zł. Kiedy to się zwróci? Nigdy.
@conamirko: Dziadek zarabiał 20$ i to mieszkanie opłacił ciężką pracą.
Mój ojciec musiał kupić mieszkanie w spółdzielni i spłacać kredyt - tak w PRL były kredyty. Na początek był wkład własny - jego roczna pensja.
Dlaczego mam tego nie odziedziczyć? to dorobek rodziny. Nie przepiliśmy kasy,
@TheKirghizLight: W USA nie można wyrzucić od razu, w Polsce nie można wyrzucić NIGDY.
@editores: zainteresuj się kiedyś wysokością tego kredytu i pomocą państwa w jego spłacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kto mówi że nie powinieneś dziedziczyć? Ale robisz hajs na tym za co w zasadzie zapłaciliśmy wszyscy - no to już trochę krzywa akcja