Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +124
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
FejsFak +19
Jako kawaler 7.5k zł na rękę czuję się jak śmieć i żul, biedak, którego na nic nie stać.
#gorzkiezale #zarobki #pytanie #pracbaza #praca
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
. 2kzl wynajem mieszkania w powiatowym
. 20kzl jakieś 15 letnie audi a3 czy coś podobnego. To są solidne samochody, dużo części, mechanicy znają. Oczywiście że potem trzeba dokładać ale sporo mniej od raty za nowe. Utrzymanie samochodu ciężko oszacować zależy ile jeździsz ale niech będzie z paliwem 1000zl/mc.
. 1500zl spozywka, gotowanie samemu może dać sporo frajdy
. Odzież, chemia, coś do mieszkania. Jeśli masz wywalone na modę, marki i oszczędzasz to raczej 500 -
Komentarz usunięty przez moderatora
to tylko wrażenie, spotęgowane pewnie wykopem
3/4 tego kraju zarabia 3000-5500 mordo
@Julka_2137: 5,3k w Lublinie? To na dwa miesiące?
@CalibraTeam: na wykopie wszyscy >10k na rękę, więkość >15k, więc, tak, jesteś biedakiem.
Dobrze, że mam samochód służbowy...