Aktywne Wpisy

PeriodFromVaginax9 +555

krolowa_lodu +10
Nie chcesz dzieci nie ma problemu- nie wyciągaj łapę po emeryturę. Twoje składki które obecnie płacisz pójdą na pokrycie długu państwa, który wziął się stąd że emerytury dostali ci co nic nie wpłacili do systemu. Kto jest na to gotowy? Bo to jest prawdziwy warunek KONIECZNY bezdzietności. Jeśli tak to szacun i szerokiej drogi.
#bezdzietnosc #demografia #zus #dlugpubliczny #antynatalizm
#bezdzietnosc #demografia #zus #dlugpubliczny #antynatalizm

![Wielki upadek SCT. Czy STREFY CZYSTEGO TRANSPORTU znikną? [RAPORT 2026]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/f8d1181eea3b48e30418ff6f39c0d8607f2989690ec87358cd6550b3e61829fa,q80.jpg)

@mirko_anonim: Większość tych par ma u siebie własne piekiełko, spokojnie o to. Zawsze jak wchodziłem troszkę głębiej w życie jakiejś pary, a wystarczyła imprezka, kilka dni na wycieczce, to aż byłem sam zaskoczony tymi toksynami i niedogadywaniem się.
Znaczy miej mózg podłączony do Matrixowego hivemindu i walcz w obronie kłamstwa. Oto co znaczy być normalnym. Wtedy mozesz się integrować z innymi normalnymi i normalnie się dziewczyna jakaś trafia.
Do tego dochodzi to, że pewnie przeceniasz swoją mordę, albo myślisz, że jak p---------ś na siłce to Cię ma niby czynić bardziej atrakcyjnym od tych przeciętnych typów.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Nigdy w realu też nie widziałem żeby ludzie w szczęśliwych związkach aż tyle czasu poświęcali na gadanie o tych związkach, i to tak mam na myśli przebitkę
Brzmi jak połączenie Baader-Meinhof i confirmation bias, tbh.