Aktywne Wpisy
Chujumuju +2
Właśnie wróciłam z pierwszej randki z Anglikiem. Zabrał mnie do restauracji, na kregle I jeszcze potem do baru, zaplacil za wszystko, a jak probowalam zaplacic za siebie stanowczo odmowił, powiedział, że może zamówić mi ubera albo odwieźć mnie do domu. A jak u Was Polacy, dalej krzyczycie że laska leci na kase bo zjadła kebaba na Wasz koszt? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#niebieskiepaski
#niebieskiepaski

adam-pajac +7

#zdrowie #dieta #uroda #kosmetyki #medycyna #fitnes #mikrokoksy
Czy wam też te zasuszone fit kobiety wyglądają na o owiele starsze niż są? np. taka A.L ma 35 lat a wygląda jakby miała z 40-50, za to te wszystkie "podlane" kobiety wyglądają o wiele młodziej, pomimo tego że są większe i grubsze to jednak bije od nich jeszcze taka młodzieńcza energia i mają takie gładkie okrąglutkie twarze i miękkie kobiece głosy, a te fitnesiary to zazwyczaj takie zasuszone pomarszczone ochrypnięte śliwki z masą makijażu który musi zamaskować te zapadnięte oczodoły, czy też to widzicie?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: W sumie to coś w tym jest. Doda mówiła podobnie https://kobieta.wp.pl/doda-nie-zostawia-suchej-nitki-na-chirurgach-plastycznych-wyobrazacie-to-sobie-pyta-oburzona-6530911255640768a
Jak ktoś jest genetycznie szczupły to tego tak nie widać, ale jak ktoś genetycznie był taki okrągły i na siłę się tak zasuszył to wtedy chyba wygląda to najgorzej, te wszystkie kobiety i faceci na ciągłej diecie wyglądają jakby mieli z 50-60 lat, jakby ktoś z nich wysssał życie
────────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91