Aktywne Wpisy

opinel +328
Chyba żadnym kaprysem motoryzacji nie jestem w stanie tak mocno gardzić jak suwami. Już nawet wolę pierdzące wydechy.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
źródło: GQNyojJaMAAJTBa
Pobierz
obiadokolacja chłopska
źródło: temp_file628766008230610877
Pobierz

I mi tak przeleciało przed oczami x lat pogardliwego traktowania ojca przez matkę.
Alienacja rodzicielska tez byla grana. Pogarda tez mi sie od niej dostawalo, szczegolnie w okresie dorastania.
30 lat i chlop nie potrafi zyc z #rozowepaski Ani wejsc w jakiekolwiek relacje (x D)
Jak ma wejsc jak baba jest w jego umysle oprawca?
A najgorsze jest to, ze pogarda matki wobec ojca udzielala sie nam (mam siostre) i tak gardzilismy prostym, acz poczciwym chlopem.
Ojciec nie zyje od 8 lat.
#toksycznamatka #madki #dda #ddd #psychologia #feels
@jakismadrynickpolacinsku: nie ma czegoś takiego jak alienacja rodzicielska, to wymysł mizoginów, lepiej nie mów tego przy feministkach bo ci przegryza tętnicę
"Jak jeszcze raz usłyszę, że są w tym kraju matki alienatorki, to przegryzę tętnicę, słowo daję"
https://wykop.pl/link/7202779/anita-kucharska-dziedzic-grozi-osobom-mowiacym-o-alienacji-rodzicielskiej
@jakismadrynickpolacinsku: A swojego rozumu nie mieliście? Nadal nim gardzisz.
Moja żona dopiero po dłuższej terapii zdała sobie sprawę z tego jak wyglądały jej relacje z matką, jak bardzo była pod jej toksycznym wpływem.
@Sepia: Ty chyba nie masz bo niewiele zrozumiałaś...
@Sepia: to wróć do szkoły nieostra lanco...
Nie jestem zwolennikiem narko, jak coś. @Sepia Nooo 5 czy 10 letnie dzieci mają rozum. Co nie? Wcale nie są podatne na sugestie rodzica. Czy generalnie kogoś, z kim są mocno związane. A określanie w ten sposób to nie pogarda. Można kogoś pieszczotliwie nazwać "świnką".
Matka po latach sama wyznała, że w starszym pokoleniu kobiet było