Aktywne Wpisy

MonazoPL +139
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
Larsberg +522
Nic mnie tak nie bawi jak ludzie wyprzedzający na złamanie karku w drodze do kołchozu o 5 nad ranem.
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
źródło: temp_file1898330045946326761
Pobierz

Hej, mam pytanie. W jednej firmie zarabiam 12k-15k na UoP. Dostałem ofertę pracy w drugiej firmie jednocześnie za 15k brutto. I zastanawiam się czy nie pracować na B2B w drugiej firmie (w pierwszej nie mogę - tylko UoP). Ile byłbym stratny zarabiając razem prawie 30k brutto UoP między 12k-15k brutto UoP i 15k na B2B? Niby 25k rocznie netto w plecy (jak tak to grosze), czy jednak więcej? Co jakiś też czas przynajmniej mogę iść na luzie na L4...
#praca #pracbaza #pracait #programista 15k #programista25k #programista30k
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Czemu nie ukryjesz? Daj więcej info, ciekawy temat
Chodziło o rozliczenia związane z ZUSem. W kadrach/HR/księgowości czy gdzieś tam może wyjść, że już masz inną pracę. Nie pamiętam już szczegółów. Widziałem to jakiś czas temu, chyba na 4programmers.
@mirko_anonim piszę tylko, że na na reddicie pod tagami z oe/overemployment jest do cholery postów w temacie pracy na kilka kontraktów, większość z USA. Wydawało mi się, jak widać błędnie, że podzielenie postu na 2 sekcje jednoznacznie wskazuje na to, że w pierwszej tylko wyjaśniam pojęcie.
Dałem