Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zwróćcie uwagę jak bardzo podejście użytkowników Wykopu może się różnić, w zależności od czasu dodania wpisu, użytych tagów, lub czynników totalnie losowych.

Pamiętam jak kiedyś w gorących latały wpisy na temat Di Caprio. Zazwyczaj początkowały one długie dyskusje, w których zdecydowana większość komentujących twierdziła, że młode dziewczyny zawsze będą pierwszym wyborem dla mężczyzny.

Nie brakowało opinii, że tylko najbardziej przystojni trzydziestolatkowie mają predyspozycje, żeby celować w dziewczyny z przedziału 20-25.

Wczoraj trafiłem na wpis w gorących i wajchą została całkowicie przesunięta. Dowiedziałem się, że młodymi dziewczynami interesują się tylko faceci, których rówieśniczki na pewnym etapie odrzuciły.

No więc kto ma rację?

#niebieskiepaski #rozowepaski #pytanie #ankieta #zwiazki #tinder

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@onepnch:

Prawda jest taka że w przedziale singli 35+ to faceci mają więcej do zaoferowania

xD Taa, jak wyglądasz i zarabiasz jak DiCaprio, łysiejące Mariuszki w kołchozach jak nie mieli do zaoferowania nic w młodości tak mają jeszcze mniej po 30stce.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: słuchaj wykopki to w większości użytkownicy nie posiadający chowanego zbioru zasad moralnych którym się kierują ani poglądów tylko walą to co będzie miało więcej plusów trochę jak na Facebooku i z typiarami które zbierają lajki i z których oni się śmieją bo z tymi oświeconymi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pewnie to zależy, jeden bierze się za młode bo rówieśniczki nie są zainteresowane, a inny lubi tylko młode i nie chce starej.
DiCaprio to akurat słaby przykład, bo z nim jest związkowo coś nie tak, nie chodzi mi o to,że ma same młode laski, ale o to,że z żadną nie stworzył nic dłuższego przez całe życie. Mówią,że gej, a te laski tylko dla ściemy.
  • Odpowiedz
@pianinka: Ale po co mam zarabiać jak teraz każda kobieta jest niezależna i sama się utrzymuje. Nie wiem skąd pomysł że moje pieniądze nagle będą jej do wydawania
  • Odpowiedz
Wczoraj trafiłem na wpis w gorących i wajchą została całkowicie przesunięta. Dowiedziałem się, że młodymi dziewczynami interesują się tylko faceci, których rówieśniczki na pewnym etapie odrzuciły.

No więc kto ma rację?

@mirko_anonim: haha no na pewno jak to sobie wyobrażasz - że typek co w siebie inwestuje i jest ogarnięty 35 lat startuje do RÓWIEŚNICZKI co z pewnością jak nie ma bachora to ma 3 związki poważne za sobą i
  • Odpowiedz